te obe prese imaju noževe
Zato sto je kod tebe slabi traktor ove sto zakljucavaju komoru potreban je jaci traktor posto ga zna ugasiti treba biti minimalno 70 ks
te obe prese imaju noževe
Onda me oko prevarilo,vidim na obe pise opticut a na drugoj se vidi rotor kao da ima samo po jedan prst a ne dva,ali to je onda dobro a ni cena nije velika s obzirom na mali broj bala.
Novac je dobar sluga,ali los gospodar!
ljudi šta je s tim balirkama iz francuske, jako su jeftine s obzirom na cijene po njemačkoj, austriji i slično.Jel kupit od farmera iz francuske ili od trgovca?Na što najviše obratiti pažnju?Same explorer 2 (90konja) jel može terat claas rollant 255, claas variant 260, claas variant 280?
nikada pre nismo presovali sumu , ali evo ova susa je naterala mog brata da i to uradi.
![]()
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
Smeta , jer je to obicna mreza. Te 2-3 bale odma ce da se upotrebe , ali ove ostale moraju biti na paletama , da se nebipokvarile.
jeli to kuruzovina poslije kombaja ili beraca
Posle kombajna , a ima i posle beraca . Sad neznam tacno u koju balu sta ima , ali u sustini sve je to isto. Sem da u balama posle kombajna ima i taluski , dok u ovim drugim nema.
Ma od te kuruzovine nema nista ja sam ove godine malo vise napravio silaze, mada sam mislio nesto raditi ali slabo oce jesti krave kod mene otkupljuju sijeno nije bitno kakvo je samo da je tesko po 250 km po toni
Ja sam i dalje protiv sume , ali neznam sta je bilo mom bratu da uradi ovo.
Koja rol presa moze da se uzme za cenu do 3000-3200 evra ? U obzir dolaze samo prese sa valjcima, i da moze da je pogoni traktor od 60 ks....
Ova ko u mene claas 44, wergler rp 12, ili arobale 1212 to je kopija claas ustvari ista.
Koje su dimenzije bale kod claas 44 ? Meni bi odgovarala 150 sa 120 ili 170 sa 120....
koliki je pik up na vašim cllasovima
Kod 62 je jamsilim 120*150