Da li se misli na 100 poslatih plus 100 primljenih poruka, ili ukupno 100 poruka?
Zbog skorog prelaska na vBulletin svi clanovi su obavezni da:
-provere svoju email adresu u profilu
-smanje broj privatnih poruka ispod 100 i
-sacuvaju svoj avatar
No place for compassion
No room for hesitation
There is only the target
Da li se misli na 100 poslatih plus 100 primljenih poruka, ili ukupno 100 poruka?
Ako ne možete da mi pošaljete privatnu poruku, znači da mi je Inbox pun pa pošaljite e-mail. Hvala na razumevanju :)
Ukupno 100 poruka.
No place for compassion
No room for hesitation
There is only the target
Dopuna:
Slike iz profila treba isto sacuvati.
No place for compassion
No room for hesitation
There is only the target
Šta to konkretno znači?
Mislim na neko konkretno uputstvo kako sačuvati avatar , slike i 100 poruka?
Hvala
Naš spas leži u njivi i ženi - samo one mogu da rode
Avatar i slike iz profila ne mogu automatski da prebacim na novi forum tako da ce clan to morati sam da odradi.
Ako i ne stigne da sacuva slike i avatar mozemo mu mi poslati jer cemo staru verziju ostaviti za nedaj boze.
Sto se tice email adrese to je najvazniji deo jer ce preko nje biti resetovana lozinka.
Privatne poruke samo smanji na broj ispod 100.
One koje ti trebaju ostavi one koje ne obrisi.
No place for compassion
No room for hesitation
There is only the target
Znači , ako sam dobro shvatio , avatar i sličice sejvujem negde kod mene na HDD , pa ih posle učitam na "novi profil".Ako je to to , hvala lepo na pomoći![]()
Naš spas leži u njivi i ženi - samo one mogu da rode
To je to![]()
No place for compassion
No room for hesitation
There is only the target
Sta je to avatar i kako se moze sacuvati?
Ipak se okrece!
Avatar je kod tebe slika Claas traktora.
Klikneš na sliku desnim tasterom miša i izabereš opciju Save Image as...
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
Ou...... OK. Hvala. :D
Ipak se okrece!
Da li se zna tacan datum kada dobivamo novo perje :D :D :D :D vBulletin![]()
Dajte čovjeku ribu; Nahranili ste ga za jedan dan. Naučite čovjeka da lovi ribu; Nahranili ste ga za cijeli život. Znanje je blago koje svog vlasnika svugdje prati.
Kad je prelazak na novi forum?![]()
Stalno mi ovo iskače:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache Server at poljoinfo.com Port 80
Ajde ,dokle će ovo da se čeka.
Post je spojen: [time]1271087019[/time]_________________________________________________
Što više upoznajem ljude, sve više volim životinje.
Prelazak će biti obavljen kada bude završena podela majica, pa se vidi koliko je novca ostalo. Inače je prelazak bio planiran za početak godine, ali smo se ipak odlučili da uzmemo napredniju verziju umesto osnovne, pa je sve to se odužilo.
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
kako da ubacim slike sa svog kompjutera na forum,probao sam vise puta ali nikako ne ide
http://www.imagetitan.com/
ovaj program ti je najbolji za to. usput dobrodoso komsija
inace za sve sto te zanima koristi prvo opciju pretraga foruma jer recimo imamo temu o postavljanju slika.
Kako kod sebe da postavim svog avatara kao ostali, molim pomoc
Evo ti ovde.....4 poruka....
http://poljoinfo.com/caffe/postavlja...-na-forum/105/
Imam traktor,imam njivu,u selu glavni sam baja,stalno u kafani ja pravim belaja,konobarice me volu posto imam strasna jaja,taki sam ti ja!
e hvala i od mene :DCitiram: Darosavac
to je sve sto imam da izjavim za TV Dnevnik ....