mogao si staviti sliku tog original tarupa i pogona
Nisam ugradjivao tarup je original Zmaj to su poslednje serije adaptera kukuruza a za sledeću godinu skidam tarup i postavljam roto sečku ali pravu, nekažem da ove što sam video na forumu nisu dobre ali ali ali imaju nedostatke i teško ih je otkloniti a ove čovek radi izuzetno dobro tj. original CASE.
mogao si staviti sliku tog original tarupa i pogona
prvi put i zadnji put i više nikada
Biće sve ali pošto nije sklopljeno nemože se videti kako šta ide pa budi malo strpljiv, nije baš jednostavno naštelovati sve sekcije i utegnuti ali za koji dan nadam se da ću ga privoditi kraju.
Evo slika mog adaptera kupljenog pre dve nedelje capelo pet redi![]()
![]()
![]()
![]()
U životu ti je kao i u šahu često dama ode za konja
Koliko para capello?Ako nije tajna
miki
11000 e.Citiram: hrnciar
U životu ti je kao i u šahu često dama ode za konja
jedno pitanje zmajev adapter za kukuruz sa 3 reda paše li na kombajn univerzal
e da to nisam rekao to je adapter od zmaja 135
pidikanac nije problem da li troredni adapter pase na univerzala, to se moze resiti, vec je problem razmak prednjih tockova koji odgovara za 4 reda.Sa manjim adapterom verovatno bi tockovi gazili po neobranom redu kukuruza.
Ćutanje je zlato, neki su ćutali pa su se obogatili.
nije ni to problem moze se resiti.cuo sam da stavljaju uze gume na primer 16.9.28 samo je problem ako je kaljavo hoce da potanjaCitiram: meshter
Napokon i moj adapter je gotov sutra u njivu na probni rad i doštelavanje ako je nešto potrebno a evo i slika po obećanju od ranije.
![]()
adapter je zajebalo vek :D![]()
![]()
@GANGA
Sta reci osim da je stvoren nakon Ganga Deera i GANGA ZMAJ!
Svaka cast na majstorluku.
Ček,jeste li vi Ganga bili jedne nedelje u emisiji Znanje na poklon?Čini mi se da sam zapamtio ovaj kombajn,Mahindru traktor...
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Jeste Matiću to je tajCitiram: Matić
Lepo ste ga skockali svaka čast :D
Hvala po ugledu na starije ? i one koje slušam savetima kao vas. A jesi video što imam farbara tako je dobar da me farba i bez farbe. Pozdrav veliki prijatelju.Citiram: panonstib
![]()
![]()
![]()
![]()
Prva liga,nema sta.Svaka cast.![]()
![]()
ajd slikaj tarup
prvi put i zadnji put i više nikada
farbaru svaka cast ...![]()
![]()
GANGA
jeli znas da li ima neko mozda da proda zmajev adapter kao tvoj??