za to moze se koristiti i termoskupljajuca folija koje je jeftinija
Koju foliju uzeti za mini tunele, za jednokratnu upotrebu, bez UV aditiva, širine 150-180 cm, gde, po kojoj ceni...
Ako ne možete da mi pošaljete privatnu poruku, znači da mi je Inbox pun pa pošaljite e-mail. Hvala na razumevanju :)
za to moze se koristiti i termoskupljajuca folija koje je jeftinija
Samo šest miliona ljudi ima čast da živi u Srbiji, ostali nemaju tu čast ali imaju sve drugo!
Jednostavne ideje najduze traju...
Iz tvog iskustva, kakav termički efekat ima ta folija. Preko dana je, za vedrih dana, sigurno toplo, ali koliko od toga sačuva noću? Kolika je širina te folije, gde je nabavljaš?
Ako ne možete da mi pošaljete privatnu poruku, znači da mi je Inbox pun pa pošaljite e-mail. Hvala na razumevanju :)
Ja je licno nisam koristio ali koristili su ljudi iz susuednog sela i to prcestveno za krastavce i to su sejali direktnom setvom u iskopani kanal koji uradili malom frezom i daskama i onda su na vrbove prutice zategli foliju i nediraju je dok neniknu .Kad niknu onda rukom probiju iznad svake biljke i to je to kad se temperatura nocna i dnevna izjednaci onda se folija ukloni.Cuo sam da je ima neko stovariste u sapcu a ja mislim da je sad ima i u obrenovcu kad budem isao raspitacu se pa cu ti javiti.
Samo šest miliona ljudi ima čast da živi u Srbiji, ostali nemaju tu čast ali imaju sve drugo!
Jednostavne ideje najduze traju...
Ok, hvala.
Mislim da ima negde i u Pazovi,@areman se bavi prodajom tog prateceg materijala tako da bi bilo bolje pitati njega.
Pitaću ga kad se vrati sa sajma. Ako ne navata neku italijanku![]()
ja koristim strec foliju 1.4m i od 10-11 mikrona koristim je za pokrivanje dinja i lubenica
ima u Agroarmu od 1 metar odlicna strec pakovaca (neznam cenu) i kod mojica (Motoplast, Nova Pazova)
prosle godine bila cena 165,00 din/kg
@nebojsa
sajam je katastrova los, bar za mene.
90% traktori i alati za obradu zemljista, John Deere servisu ima vise masina nego u veroni
Novosadski je po meni bolji za ratare, a ostali nisu dovoljno zastupljeni
Ajde otvori novi temu pa cu da napisem sta sam video i slikao a mogu i tebi da pustim slike pa se ti bori sa upload - om
ljudi a zasto ne kupujete platno sto traje duze nego to??
Zato sto je boljeCitiram: milanmozgovo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas uzeo strec foliju u motoplastu 212din kg
koje su dimenzije i koliko stane u kilo?Citiram: nikola indjija
Jel uzimao neko foliju skoro?