Kako nije trebalo?Kod nas već 40 god registrujemo.(nismo u istoj državi?)Citiram: zoran0001
Evo da pokrenemo i ovu temu o registraciji kombajna ja konkretno imam dva kombajna za koje nemam nikakvih dokumenata na jednom imam samo tablicu pa me interesuje kako ce biti za registraciju ako je se ko raspitivao posto smatram da mnogi od nas nemaju nikakve dokumentacije posto to pre nije trebalo pa niko nije ni trazio prilikom kupovine ako neko zna na koji nacin to da resimo bili bi mu zahvalni jer bi imali jedan problem manje![]()
Kako nije trebalo?Kod nas već 40 god registrujemo.(nismo u istoj državi?)Citiram: zoran0001
treba pod hitno registrovati dok jos ide po starom ja sutra radim tehnicki/papiri/ i ostalo. rekli mi da prevedem prvu stranu tipischena i to je to, plus lova normalno.
kako po starom?
Ja imam problem za vase resenje!
Moj registrovan![]()
prvi put i zadnji put i više nikada
Koliko sam ja upućen od 01.01.2009. neide po starom...
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!
sinoc zvao zeta koji radi tehnicke preglede i osiguranje i kaze mi da su mu iz supa rekli da radi po starom do daljneg a to otprilike znaci do juna kada ce izaci ti j....i pravilnici. onda bi morao da teram kombajn verovatno na tehnicki pregledCitiram: KishRobert
![]()
Da ga teras na valjke? :D
jel zna neko koliko otprilike košta registracuja za zmaj 143?
imam jedan problem sa 133 kupio sam ga pre 3-4 godine a prvi vlasnik nije mi dao ni jedan papir, jel neka mogucnost da ga registrujem?
To sto mozes danas da uradis ostavi za sutra , ali bolje uradi danas.<br />Ulje ,nafta i voda zivotne osobine
Moras da kontaktiras fabriku Zmaj i oni ti daju neku potvrdu.Tako smo mi naseg registrovali pre nekoliko dana.Citiram: Dejann
aha hvala![]()
To sto mozes danas da uradis ostavi za sutra , ali bolje uradi danas.<br />Ulje ,nafta i voda zivotne osobine
Kakvu potvrdu kolega, možeš li ovo malo da pojasniš?Citiram: Stanisa
i ja bih te molio da malo pojasnis to sa potvrdom i sa kim si kontaktirao i njegov telefon!![]()
Na ono "po starom sam mislio na registraciju kombajna koji nisu nikad bili registrovani a ne postoji dokaz o vlasništvu(račun o kupovini iz fabrike) To se radilo do 01.01.2009. sa izjavom i dva svedoka, ali tako više nemože! A registracija polj. mehanizacije koja je "u vlasništvu" i ima saobraćajnu još ide po starom zakonu o bezb. saobraćaja!
A za ovo što Staniša piše i ja čujem prvi put!
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!
Potvrda odakle je kupljen.
A da vidite u SUP-u preko broja motora da li je bio nekad negde registrovan? Pa ako jeste da vidite sa tim gde je bio registrovan da li se može nešto uraditi.
Neznam da li moguća ova procedura, ako jeste onda bi to rešilo dosta togaCitiram: mims
Post je spojen: [time]1265379970[/time]_________________________________________________
Znači tražio si od fabrike da ti izda potvrdu da je tvoj kombajn iz te fabrike. Mnogi ovde vlasnici kombajna su 3-4-5 ruka i papiri su se pogubili odavno + mnogi su menjali motore što još dodatno komplikuje stvari. Da li i ovi ljudi mogu da traže tu potvrdu i da pomoću nje registruju kombajn? Zamolio bih te da opišeš proceduru.Citiram: Stanisa
Pozdrav![]()
danas uradio izaslo oko 13000,oo sa sve cokoladom za jednu finu gospodju. osiguranje 4200,oo
![]()
Jel to registracija po novom