Isto što i jučer i danas,vučem đubar na deponiju
Uzeo neku zemlju u zakup neplanirano sutra oranje.
Сремац туче кад мало повуче
Isto što i jučer i danas,vučem đubar na deponiju
Sutra krunim kukuruz, prodali smo nešto malo pa da se okruni... A prekosutra u oranje (uslužno) ako vremenske prilike dozvole!
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!
Stajnjak na deponiju, zajebancija s kravama i bikovima, da nasecem malko drva...
“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
sutra idem ujutru na ispit iz glupave statistike, pa posle njega idem kući na selo malo da obiđem moje i da vidimo šta nam je činiti za ovo proleće...
Ma Ćao, neraspravljaj se s mene...:-)))
Jao, Statistikaaaa....![]()
![]()
“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
Sutra ponovo "đubar".
Sutra? E da sutra smo trebali da idemo da oremo uslužno, ali se vlasnik nije javio da je nabavio veštak a rekao je da veštak ide pod brazdu, tako da ćemo verovatno sutra biti u radionici....
idel' ko sutra u turiju na kobasicijadu?
Ja imam problem za vase resenje!
Neznam kad god nesto isplaniram ono neide kako treba . Inace planirao sam da neradim nistaali samo u sobi i bez sunca
Sutra ,odmor...Dosta mi je više i đubra i krava i mleka a i para.Ne znam gde da ih više pakujem(dobra je cena mleka).
to je bar lako,lopatu u ruke i lopataj te novce,da se ne ubudjave!Citiram: Zoran Kostović
Ja imam problem za vase resenje!
Sutra spavam do 7 kafa rakija dorucak trula propaganda na B 92 od 10 h(al opet je gledam) p onda odo u posetu surjaku u bajbokanu a kad se vratim 2 decija rodjendana sa kompletnim menijem-Tezak dan najtezi u nedelji![]()
![]()
Život nekome da sve na tacni, nekome samo tacnu''
Sutra idem na ispit. Nek mi je Bog u pomoc.
Sutra idem da probam da uzorem jednu parcelu koju sam uzeo pre nedelju dana.
Gas je spas
c...c...c...c radi nestoCitiram: ljubek
Slomi noguCitiram: Lala iz Banata
![]()
@radivoj.nadlacki
Kada će uredba o subvencijama da izađe?
Gas je spas
Potpisati ugovor sa min. polj. o zakupu poljoprivrednog zemljista na period od 8 god. povrsine 20 ha. i olaksati novcanik za 700 evrica za 1 god. zakupa. Za sutra su pripremili 41 ugovor,drugi dio od 35 zakupaca ce malo da se strpi.
700 evra za 20 ha... i ja bi po tu cenu!
Ima jos cc 200 ha pod korovom drzavnog nece niko,privatnog zapustenog cc 500 ha.