prvo cu otici do kumana sa detelinom,posle cu spremati meso za pusnicu,raspaljivati rostilj....a posle u zzzzzzzzzzzzzzzzz!
nedelja je.
Možda deluje nezanimljivo ali se bar meni često dešava da me planovi za sutrašnji dan puno dekoncentrišu i ometaju u"forumisanju".Kontam,možda bi nam bilo lakše kada bi još neko znao šta nam je sutra činiti...
prvo cu otici do kumana sa detelinom,posle cu spremati meso za pusnicu,raspaljivati rostilj....a posle u zzzzzzzzzzzzzzzzz!
nedelja je.
Ja imam problem za vase resenje!
sutra ne radim nista zima,pa jos nedelja uf
http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=58397
Tokom zime,nedeljom pre podne idem sa drustvom na"sekciju".To mu dodje kao ovaj nas forum,ali za stolom u kaficu![]()
Onda rucak,pa
![]()
pa u stalu i tako.
...I nedam ovo malo zemlje na dlanu...zemlja je blago,al'PAORSKO!
sutra ima da razbucam celu instrument tablu na autu ako ovo belo govno ne bude padalo,nesto me zeza dzek na ventilatoru radi-ne radi pa se mora sutnuti nogom da se nabije i proradi a sutra popravljam ako budem mogao da isteram auto iz garaze
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
Odoh kod roditelja na rucak!
Ustati ili odustati,pitanje je sad!!
Nedelja rezervisana za odlazak u tazbinu a sledi i pakovanje za put u Ljubljanu
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Nedelja rezervisana za odlazak u tazbinu bas tako![]()
Umni rad je fizicki neizdrziv.
Ja ću na savetovanje agronoma, Zlatibor.
(ako jugić stigne do Zlatibora)
a ta sekcija,gazde do gazde,nezna se koji je jaci...al' kad treba tura da se plati,svi pobegnu u wc.Citiram: Farmer Bob
ko pirocanci.
Citiram: KishRobert
![]()
![]()
![]()
ko to kaze,ko to laze.....
pa jel nisam u pravu?
Da ,to imamo problema sa "starijim clanovima" sekcije.Jedan je kupio novu AGRIU 4-rednu.Sad ce valjda castiti....da seje preciznoCitiram: KishRobert
![]()
![]()
nedelja mi je dan za odmaranje i spavanje do rucka![]()
![]()
![]()
Sutra pravim novo sito za prekrupač,nove noževe za mlevenje kompletnog klipa kukuruza...Svakog dana neka nova obaveza...
Kao i danas,nista.
Kao i danas svašta!
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!
Zvao me kolega iz udruzenja idemo malo da pregovaramo sa lokalnim tajkunima
SVI JUNACI NIKOM PONIKOSE I U CRNU ZEMLJU POGLEDASE
NE PRIHVATAM NIKAKVE AUTONOMIJE
Sutra idem sa majkom da postavimo klupe i stolove dajemo 40 dana pokojnoj babi u subotu !
I najgore zimsko oranje je bolje od najboljeg prolecnog oranja!!<br />Uvek smo u govnima, samo varira dubina ;)
Trebalo bi da izvlačim stajnjak,svuda preliva...