Chat 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovome chat-u je nabacano toliko nevezanih postova da je to skoro pa nemoguce srediti. Svi politicki postovi iz drugih tema prebacuju u ovaj chat i nemoguce je to sve poslagati kako treba. Pocecu da brisem sve postove koji imaju veze sa politikom i politicarima a one koji ih pisu kaznjavam, pa bilo u kojoj temi da su napisani a ovde zavrsili. Ovako dalje ne ide.
 
Ja retko kad' kaznjavam ali sada mislim da je "Dara prevrsila meru". i da dalje nece moci. Tolerisao sam sve ali politiku necu i ne mogu ili odoh iz urednistva. Ovo nije forum za takve stvari i kraj price. Cak sam zamolio sve urednike da politicke postove prebacuju u ovaj chat pa da vidimo dokle ce to ici.
 
Možda imam ja jedan predlog. Zašto ne otvorite novu temu koja bi bila "smeće" ili "groblje", tu bi završili postovi koje je šteta obrisati, a ipak, nemaju veze sa temom u kojoj su. Ta tema ne mora ni biti u Caffe-u. Ima malo posla ukoliko su baš bitni postovi, da se citira broj posta od kog je krenula rasprava, ali ako je već šteta da se brišu, nek ostanu u toj novoj temi. Tako bi rešili problem sa gomilanjem nevezanih postova u ovoj temi, a opet ako je nekome stalo, može kliknuti na (primer) #xxxx, i naći početak dijaloga. Što se tiče politike, tu znate vi bolje šta uraditi sa takvim porukama.
 
Dobro dosao sa odmora Petre! :ppozdrav: Ako hoces produzetak, javi se da sredimo preko veze. :haha:
 
Trebalo bi da ti stigne poruka na taj broj telefona od 4 cifre, i tu upišeš da bi potvrdio ispravnost telefonskog broja koji si naveo.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh