mladi gazda se popeo,seo,i rekao.......tata ovaj je sledeci.......
![]()
da je nama jos jedan od 90ks ,ima prikljucaka za oba,hmm... mogla bi i koja usluzno njivica da se uradi
mladi gazda se popeo,seo,i rekao.......tata ovaj je sledeci.......
![]()
Samo sa elektronskim menjačem nipošto sa običnim![]()
morace oni jos stosta da dodaju.......ili oduzmu
Običan menjač ima dosta loš raspon brzina za transport i traktor je pri tome jako spor maks. brzina je 33,2 km/h pa od njive do njive troši mnogo a za transport da ne kažem troši blesavo mnogo zato ga kupuj sa elektronskim i bićeš miran za transport.Ako hoćeš da tanjiraš s njim preporučujem ti da odmah spremiš prednju hidrauliku jer skakuće traktor da se jedva vozi u drugom prohodu mu moraš skinuti sve prednje tegove što je jako teško skinuti 900 kg.Čim ga kupiš pošto već imaš 1221 stavljaš zadnje točkove na istoj širini kao na 1221 jer je nemoguće štelovati plug i obavezno klima inače crkavaš od toplote.To je sve od mene o mojim kritikama za ovaj traktor koji posedujem više od 2 godine![]()
Rusić je Rusić:
![]()
Poslednji uredio panonstib; Juče u 21:58.
paorpaor (Juče)
To je taj poluproizvod?
Ja imam problem za vase resenje!
a znamo i ciji je......
Od jednog naseg clana, ustvari od njegovog tate![]()
John Deere-traktor
Claas-kombajn
Kombinacija NO 1.
tati uvalio rusa da leci kamen u bubregu![]()
Od kamena ima samo pesak da ostane.![]()
John Deere-traktor
Claas-kombajn
Kombinacija NO 1.
Dva dana sam se pitao zasto imam upalu misica a nisam trcao samo sejao. Sta vi mislite zasto ?
Rusic je iskreni prijatelj naseg kicmenog stuba![]()
Nista nije onako kako izgleda
Ako je tako vreme je za zamenu zar ne?mislim traktora,a nesto mi se cini da se tesko neki clanovi odvajaju od rusa!Svi kude a svi loze i odradjuju posao.Ima tu lepih marki traktora ali otom potom![]()
Сремац туче кад мало повуче