IMT-550 (11-07-12)
Odakle Vama podatak da su plugovi preko pet brazda vučeni.Ja to do sada nisam čuo, možda grešim, a Vi me ispravite.
![]()
IMT-550 (11-07-12)
Video sam nekoliko puta nosene obrtace od 7 brazdi u okolini vrsca,nosi ih neki poveci klas...i mogu vam reci da idu asfaltom sa nekih 15 km/h,ne mogu brze jer neverovatno podrhtava ceo traktor.mocno,nema sta.
Ako ne cuvas ono sto imas,neces imati ono sto nemas.
Da je traktor metar duzi nebi bilo tog skakanja. ipak plug je jako dugacak.
Zašto se na ovakve plugove ne postavi točak za transport, zar hidraulika ne trpi previše na putu do obradiviš površina ?
Čitajmo da bismo naučili. Naučimo da bismo menjali Srbiju na bolje !
@ matke Po cemu ste zakljucili da ovaj plug nema transporti tocak? Na slici koju je Panonstib okacio postoje cak dva transportna tocka. Pitanje je samo hoce li vozac da ih spusti za transport ili ne. A manji plugovi imaju kao opciju dodatni transportni tocak ili da radni bude i transportni, sto malo ko hoce da doplati. i onda im masine skacu.
Ja sam ga uzeo kao opciju i vredi svaki dinar koji je plaćen.
Nisam zaključio da ovaj plug nema transportni točak kolega mucobienoveć sam pročitao da prave plugove od 6~7 brazda kao nošene bez transportnog točka pa sam zbog toga pitao da to nije preveliko opterećenje za hidrauliku, ali i za sam plug.
Čitajmo da bismo naučili. Naučimo da bismo menjali Srbiju na bolje !
super plug. koja je bila cena i jel kupljen u Agrotechu?
Pretpostavljam da ce ga vuci case.Lep plug,neka te dugo sluzi.
Kupljen u Almex-u.Cena 6000 evrica bez pdv-a.
Prva,druga,kuplung treca-ruski ti je menjac sila...
Jel to pojeftinio od prošle godini ili me pamćenje ne služi.
Ista cena kao i lane.
“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
talianu (11-07-12)
Da li ima neko neku brosuru za podesavanje za rad sa lm950
Da za kejsa,a nece ga ni rus zaobici![]()
Prva,druga,kuplung treca-ruski ti je menjac sila...
Zamolio bih za pomoć: Da li neko zna koliko se kreću cene za polovni trobrazni plug L950, dobro očuvan, sa osnovnom opremom (točak i crtalo). Imam u planu da ga kupim za jesenje oranje, a vukao bi ga MTZ 920.
od 1500 do 2200 evra. Zavisi koliko je radio.
Švajger (27-07-12)
l950 dve brazde,bez pretplužnika i točka star dve godine plaćen 1500e
Švajger (28-07-12)
Za 1000 evra je prodat jedan l950 tri brazde.Stanje fabričko-bukvalno nov.Znači samo traži i ne zaleći se.
Ja sam čovek seljak od krvi i mesa.......
Švajger (28-07-12)