preko 1900 obrtaja bi trebalo da se gasi kardan
Printable View
preko 1900 obrtaja bi trebalo da se gasi kardan
Potrazi odgovor ovde http://poljoinfo.com/showthread.php?...ardanom-u-radu
Evo da se i ja pohvalim, konacno sam uspeo da predjem sa IMT na neki zapadni traktor, moj izbor je mf4215 52ks 99godiste 2200 rč, cena sitnica, hteo bi da čujem i vaše mišljenje o modelu i ceni koliko po vama košta ovakav traktor?
http://www.dodaj.rs/f/1V/yW/4yAVbEot/img1803.jpg
Lep traktor, ako mozete mi reci koja je to dimenzija zadnjih guma.
12,6x36, prednje 7,5x18
uh za lake poslove je perfektan...zavidim ti,lego bi mi jedan ovakav...cena?oko12 13k ima klimu??
odličan traktor još da mu je prednja vuča uhh,jel ima šanse da se naknadno ugradi a cijena oko 15 ooo e
Evo ovako, traktor je bez elektronike menjec 4x2 i rikverc sto mi se posebno dopalo a iznenadjuce je jak za svoju konjazu, vukao je plug vogel dve brazde resetkaste daske na 12 coli, roto drljacu 2,5 m i tezak kembridz od 2,5 m, kongakilde gruber 10 radnih tela 4 spora sa 8 1 brza ja sam za sada prezadovoljan a placen je ravno 13000.
Cestitam na kupovini ,stvarno neznam kome nebi legao taki traktor.Ja sam u velikoj dilemi hteo sam da kupim mtz novog da orem sa 3 brazde,,,racunajuci najbolji traktor je nov traktor,,.Medjutim drugovi me odgovaraju .cak i ovi koji imaju nove ruse,svi mi kazu u maseju se vozas ko covek ,i plus ako kupis novog rusa za 22000 hilade evra za deset godina neces dobiti vise od 10 hiljada,a maseja i ako kupis za 20 hiljada starog 10 godina ,,mislimo na traktorod 100 do 110konja..mora biti u fest stanju i na njemu nema sanse da ce cena toliko spasti iako bude imo 20 godina drzace cenu.Polako se i ja sad priklanjam maseju.Jos sam u razmisljanju.
Samo polako, sedeo sam u takvom od 102 ks mf 6160 pre nego sam uzeo ovoga 3000rh u ekstra stanju iz austrije uvezen ali za mene je to ipak preveliko tako da sam se odlucio za ovaj, mislim da je bila cena za taj masey 21k.
Raco gde si ga kupio?
Kod Pere Igrića u V.Radincima
Lep traktor, cak i ladovina ispod njega prija.
Samo nekako malo konja. I meni se svidjaju maseyi, ali se bojim odrzavanja.
Za oko mi zapeo 3080, a potrebe su za nekim 3060-3070, realno meni treba 80 konja.
Neboj se 3080 da će biti velik,dobri su to traktori samo lagana ruka i noga bez silovanja i nebrini
Pa mislim da je veliki jer on na nasoj zemlji ne moze orati sa 3 brazde, a takav da ore dve brazde je suludo. Mada mi je 3080 najlepsi, od te serije.
Samo da ti nije tih tegova bio bi jako ruzan!:lol:
Znaci da je za 3050 previse 3 brazde.Inace tu seriju bije glas da imaju lose menjace.
definitivno mu je previse 3br. ali je radio 4godine kod mene sa te 3 brazde. prvo ravnjak, pa jedan okretac pa drugi.
sto se mjenjaca tice, sve ovisi tko na sta naleti..
uvozi ali nema vise ovako malih,samo vece!
Raco samo nemojte da se oslanjate na zadnje blatobrane,otpašće.
Sto da se ne naslanjam?
Bio jedan takav sada u Rumi na vasaru.Ne znam ciji je,samo sam ga video.
@Raca jesi li mozda u prosli utorak sa tim MF_om bio u nekoj njivi kraj auto_puta u vasem ataru otprilike, kupio nekakve bale, u posle podnevnim satima?
Raco zato što su nosači blatobrana napravljeni od poliestera.Nisu originalni metalni.Majstor je spakovao da drže vodu dok majstori ne odu.
@sova
jesam da skupljali smo bale soje
@Matic
moji su metalni
kolege mozete mi reci koju rec o masejima serije 3060,65,70 od 93-95god su zapali mi za oko mozda bi i kupio al neznam nista o njima,neke mane prednosti ? unapred hvala
Imam ja jednog iz '92. godine, kod mene je 2,5 godine i do sada bez greske
http://imageshack.us/a/img12/1415/fotografija0249.jpg
Mnogo dobar traktor! koliko vidim oznaku tvoj je oko 120ks? Mene zanimaju ovi do 85ks da moze da ucestvuje u poneku medjurednu obradu
Ako neko ima servisnu knjigu Massey Ferguson-a 3080, molio bih za link ili neki drugi način na koji bih mogao da dođem do toga. Hvala unapred!
Kiraj@ Jeli ovo onaj katalog od lane što sam i ja skinuo ,ili je servisna knjiga odnosno upustvo za upotrebu???
Mislim da je radioničko uputsto.
Ima li ko 8220? Kakva su iskustva?
Sta kazete za MF 2680?
Kiraj, hvala najlepše. ::super::
Jugokomercija prodaje jedan masey 6180 sta kazete o tom traktoru ,i seriji sa tim menjacem dynasift?valjaju li,ima li neko iskustva?
Dynashift je super stvar i ne pravi probleme , osim "vanjskih" ponekad tj u vezi njenog upravljanja , el mag ventili i sl , ali to je lako rješivo i nije skupo. Nego kao kod svih MFa 80ih i 90ih mjenjač je nešto od čega može da zaboli glava i to treba dobro ispitati . Ni slučajno neko iskakanje brzina , krčanje i sl .