Objekti za smeštaj mehanizacije

Igore, jel to nastavak na ono što si lane stavio pod onaj zeleni krov???

Znači to sad proširuješ na drugu stranu???

Ako može neka slika iz daljine da se vidi ceo taj objekt, znači ono staro i ovo što se sada proširuje, inače, SVAKA ČAST za ovo!

A tamo iza u daljini još se vidi neka zgrada koju stavljaš pod krov??
 
Jeste to je nastavak sa velikog objekta 9m i 7m za masine i suvu lucerku- ovaj kraci deo i sa ove strane s tim sto mi sada rade drugi mastori i ostavili smo vislje krajnji deo i prosirili metar spram onoga sto je dosad pravljeno pa sad videcemo, samo malo finansije koce za lim,a teli smo odma konstrukciju da uradimo za sve, pa kad mogli da pokrijemo onda komplet.
U daljini stara stala za krave mala koju nikako da srusimo, odatle se pocelo s kravama,pola smo srusili a drugu polovinu nismo i tako ostalo sad.
Evo jedna slika iz daljine al ne vidi se bas sve, ukupna sirina je 44m.
050920142367.jpg
 
Heh ja to nebi nazvao sirenje nego ostvarivanje uslova za normalan rad, ubija nas ovo svaki dan dva puta na dan stavljamo slamu, em sa velikog krova sve se slije pod jasle pa se mora jos vise stavljati slame da bi bilo cisto a djubar raste, okolo svuda blato ne moze se ni cistiti veselo je jako sve u svemu...al valjda ce biti i za lim uskoro..Problem je sto je previse kise,da je normalna godina verovatno nebi nista pravili.
 
Vidi se da su muke, tebi je skoro cela stala u dubokoj stelji.. Ovo ce ti biti spas... A da li si razmišljao da pravis nesto nize, a umesto običnog lima, uzmes sendvič lim i zbog izolacije, a i zbog kondenzacije, mada bi tu trebale vec subvencije evropskog karaktera..
 
Pa vidi ima tih panela raznih ali mislim da bi me skuplje onda kostao krov nego kontrukcija gvozdje i majstori zajedno :/ e sad sigurno da je to bolje i sve ali mi nismo u mogucnosti da to sebi priustimo a visina je da bi mogli da se ovoko spustimo u strane a i zbog ventilacije,a sad je u planu da se stavi barem lim sa filcom ali videcemo ocemo uspeti nije jako velika razlika ali nakupi se...
 
Ma nije betonirano nista sem jasala, sad vec iskopalo se dosta al jako smo mi mali a i u masine se dosta ulagalo pa nismo uspeli jos i to ali nebi bilo lose da je izbetonirano sigurno...
 
Ma jeste sad vec jer se jako iskopalo,i to je u planu da se radi,samo ce prvo trebat zemlje navuci,mada ja mislim kad se pokrije i ovaj drugi deo i ako se naspe manje ce se kopati jer nece kisa padati i podlivati se,ali otom potom to vec nije tema.
 
Jel moze neko okvirno da kaze koliko vredi objekat 20x10. Ima cetiri velike kapije, dole je betonirano, ali je na nekim mestima popucao beton... Imam ponudu da kupim, pa me interesu koliko vredi tako nesto...

- - - - - - - - - -

Jel moze neko okvirno da kaze koliko vredi objekat 20x10. Ima cetiri velike kapije, dole je betonirano, ali je na nekim mestima popucao beton... Imam ponudu da kupim, pa me interesu koliko vredi tako nesto...
 
Da li je zatvoren okolo,sa cime ako jeste?Lim,cigla,blok?Kupujes i parcelu na kojoj se nalazi magacin zar ne?Vredi,mnogo.
 
Kod mene nije u pitanju objekat za smeštaj mehanizacije već terasa u nastavku kuće. U planu je da se pravi, majstor je izašao sa jednom cenom koja mi je visoka a hteo bi da čujem vaše mišljenje ako ste nešto slično radili ili znate cenu majstorskih radova. Dimenzije su 3x5m (temelj, donja ploča, 4 stuba, gornja ploča sa montom i krov na jednu vodu).
 
imag1120.jpg
imag1122.jpg
imag1124.jpg
Danas stigao materijal za halu, posto kamijon nije mogao da pridje do mesta gde ce se izvoditi radovi morali smo sve da prenosimo rocno nekih pedesetak metara. Sutra se krece sa montazom.
 
Nazad
Vrh