John Deere

paorpaor

ako sad pocne o tome Vojvodina vs ostatak Srbije, sta gde moze i sta se kako radi ode tema pod kljuc :haha:
 
Da se pohvalim zamenio membranu na AC pumpi na 920 -ki . Platno pasuje sa 533 samo osovina mora da se prepravi . malo posla fiberkom i bušilicom i traktor startovan . Nadam se da će sve da radi kako treba .
 
Da li Vi imate nekog odgovornog u IMR, ali Vam ja odgovorno tvrdim da sam dosta video IMT i IMR traktora sa takvim razbijenim motorima od recimo 1979 pa do danas.
 
Ne kazem da ne moze da se desi na starom traktoru,ali na novim se nije desavalo za tako kratak period da klipnjaca izleti, a i oni ce biti stari jednog dana pa ce se mozda desiti.
Radio sam dosta mehaniku i sad radim kad uspem da stignem,Fap,Zetor,Ursus,Internacional,Fiat,na svima sam video klipnjacu napolju zbog rukovanja i neodrzavanja,ali na novom tako jake marke nisam ocekivao.Covek kaze da je odjednom i da je sve bilo OK,malo mi cudno to...:sta:
 
I na novim pogotovo one koje smo ispitivali.Te su labudicama nosili ponovo u fabriku, a nisu ni pola ispitivanja izdrzali.Da i nemam nikog odgovornog u IMT i IMR proizvodnim pogonima!
 
@Panonstib kakvo razocarenje ste izazvali u mojim ocima...zar se Vi od 1979te bavite gledanjem klipova I klipnjaca na nasim krsinama? Ja sam bio ubedjen da ste se tad intenzivno zanimali za neke druge elemente. :osmeh:
 
Samo dok sam morao da pohadjam predavanja i vežbe i dok sam privatno radio na održavanju tih mašina.U slobpdnom vremenu sam se zanimao za neke druge elemente!
 
Pitanje za @Panonstiba, da li ste saradjivali sa pokojnim prof Vladom Muzikravicem sa FTN? Znam da se on delom bavio gumama, traktorima i slicnim stvarima... :cao: Izvinjavam se na :off_topic: ...
 
Pre par nedelja sam pricao sa vozacem sa farme Buducnost iz mog sela o traktoru jd 6920S koji je kod njih napravio 16.500 radnih sati uz ocajno odrzavanje i jos radi. Kaze mi vozac da su prezadovoljni sa tim traktorom.
Pa vi mi onda recite da jd ne valja i da je kupovina njih bacanje para...
 
To je pravi čovek za razgovor nema šta.Pa on je vozač John Deere-a na imanju Budućnost u Čurugu!Derane prvo završi srednju školu pa onda polemiši šta je bolje, a šta gore.Sa upisanim prvim razredom srednje škole je Vaše znanje o mehanizaciji skromno da bi se sa Vama polemisalo.
 
@ Mirko015
Da li si svestan svoje nesvesti.Hoces da kazes da JD ne vodi brigu o svojim kupcima, a IMT i IMR vode.
Prozvao si me pa sam odgovorio,inace nema svrhe porediti JD i IMT(IMR).
 
Pre par nedelja sam pricao sa vozacem sa farme Buducnost iz mog sela o traktoru jd 6920S koji je kod njih napravio 16.500 radnih sati uz ocajno odrzavanje i jos radi. Kaze mi vozac da su prezadovoljni sa tim traktorom.
Pa vi mi onda recite da jd ne valja i da je kupovina njih bacanje para...

Ja nisam jos cuo da je neko to izjavio, to moze samo budala izjavit, isto kako je i cijena Fendta bacanje para, naravno da nije nekome ko radi s njima cijele dane i isplati ih kroz radne sate. Isto je i kod Case, Valtra, MF i ostalih renomiranih marki, svi imaju svoje kupce koji su s njima zadovoljni i to im nije nikakvo bacanje novaca. Na ekonomijama se ne moze radit sa slabijim markama traktora ako se sve misli napravit u roku i kako spada. Ali uvijek se nadje mudraca koji ce rec da se sve to moze i sa YTO strojevima al sa takvim se ne polemizira.
 
ja svog jd volim i održavam ga bolje nego sebe i nebih ga mijenjao ni za jednog imt-a a svako fali ono šta ima.Kod mog komše je nov imt 539 zaribo sa 30 rh pa je dobio lelu a ne motor,objašnjenje servisa je bio da ga je razrađivo na malom gasu,Sreća im je da je ovaj biser gastabajter koji nema pojma o traktorima pa popušio.
 
Ipak cu radije da vozim domace azdaje kao i celo moje selo.Amerikance cu da zaobidjem u sirokom luku:ppozdrav:
 
Nazad
Vrh