Rasipači mineralnog đubriva

Uzmi te plekani,kakva plastika,zajebaces se grunuces u prikolicu kad budes naterivo i pokrljaces ga...
 
nije mi se to desilo u karijeki da grunem, da naslonim na prikolicu da, uostalom vozice ga radnik pa kad sjebe radice za njega dok bude trebalo :haha::haha:
naravno da se salim, al sam za ovu foru cuo nedavno da radnicu kod jednog naseg velikog gazde odrzavaju traktore, sta god im crkne na ruke placaju!!!
 
Sto je dobro to i kosta.....drugar ima taj kuhn,kupio ga pre dve godine,mislim da je bila ista cena,jako lepo razbacuje.
 
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG] mislim da onda ovaj za 1800 eur i nije puno...... :osmeh::osmeh:

- - - - - - - - - -

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
 
Trebala mi pomoć u vezi rasturivača.Naime radi se o bratovom rasipaču "Agrex" XPL 1200 sa dva diska (italijan).Prilikom rada dolazi do nejednakog rasturanja koje se manifestuje tako što većinu đubriva baci između tragova točkova, a sa strane vrlo malo. Kako ga podesiti da razbacuje ravnomerno.
Hvala unapred.
 
Evo obećanih slika sa nadogradnjom za kolege grunta i koleta i rasporeda lopatica.

Sad može da stane 500kg uree i 600-700kg NPK, danas provereno što se tiče uree.Nadograđeno 30cm višlje tako da sad staje duplo više.
 
Ovako baca jednako i levo i desno a 150kg po ha uree baca na 2,5 podeoku obe ručice ali tu zavisi kojom brzinom se tera to jest koliko km na čas tako da to moraš sam odrediti, uskladiti, ja konkretno idem drugom brzihod na 2000 obrtaja motora sa ursusom 335.
 
@nikola indjija, jesi li pitao za cenu teco-star u MBV-u, ili negde dalje, jer je bio baš kod njih najjeftiniji kada sam ja kupovao.
 
Nazad
Vrh