Prskalice

Da li moze neka nova da joj pridje.


2whmbk6.jpg
 
sto nam uvaljujes slike pod fazon kao "video sam kod nekog seljaka ali on je u stvari glup a ja cu to da vam preprodam"


A sto je taj seljak glup? Ili ti mislis da je seljak glup ili da sam je glup ili si ti pametan ? Ja te ne razumem ta ti meni zelis da objasnjavas?​


---------- Poruka napisana u 23:03 ---------- Prethodna poruka je at 22:53 ----------

Pa razmisljao sam se prilikom ove kupovine , da ipak kod nas ima mnogo boljih i jacih prskalica , kao i to da je i ona sama dosta glomazna i zato sam se odlucio da je preprodam ovde .

Evo jedne koju sad nudim , svima koji su zainteresovani. Prskalica nije u nekom ekstra stanju , zato sto nije nova.


w0t0nd.jpg
 
Karakteristike neznam jer se ne razumem u prskalice . To smo iz predhodnog vec ustanovili.
Cenu ne znam dok je ne ocarinim.

---------- Poruka napisana 26-04-12 u 08:10 ---------- Prethodna poruka je 25-04-12 at 23:09 ----------

Evo neke prskalice iz oglasa, covek pise da je uvezo iz Austrije.


zv7j8m.jpg




Ovu prskalicu su najverovatnije napravile firme na zapadu i one se nisu setile da naprave lagana krila kao sto se firme iz razvijene Srbije setile.
A to sto vi mislite da ova prskalica za ove pare od 800e nije mogla biti bolja , vi tu mnogo , mnogo gresite. Jer radni sat radnika u srbiji je jedva 2e , dok na zapadu oko 80-100e . Pa za ove pare od 800e mogli su da naprave avion , a ne jednu prskalicu , a pogotovu kad je serijska proizvodnja u pitanju.
I jos nesto mozda ovako besne masine poput ove prskalice u Vojvodini mogu da teraju dugo , ali nije svuda Vojvodina , ima negde i Srbija , a putevi i reljef nije isti . Ponekad se desi da masina ostane na putu do njive.
 
Prijatelju moj pa da stoji prskalica 10 godina creva istrunu sama od sebe,a ne drugo.Pa pogledaj samo ovu sa tvoje slike.Svaka dizna svoju politiku vodi.To unapred znači da već neće raditi dobro.a gde su sve gumice,membrane i ostalo što se mora menjati.
Istinu da ti kažem ova krila i nisu nešto spram krila na novim Agromehanikama.
 
Ne zelim da prekidam polemike koja je dobra koja nije samo malo da upotpunim raspravu mojim skromnim misljenjem.
Prskalica dobra moze da se kupi i kod nas ali za to treba puno novaca,opet za to treba puno hektara da se obradjuje.Dobra prskalica je ona koja radi na ravnomerni pritisak bez oscilacija koje ne rasprskava ravnomerno pesticide.
Ove koje dolaze sa zapada uglavnom su zbog tamosnjih zakona izbacene iz upotrebe ali nisu u losem stanju.Po novim zakonima (euro 3 normama) mora svaka da ima posebno rezervoar sa cistom vodom za pranje ruku,i poseban rezervoar za pranje prskalice na njivi.
Ovi nasi kakvi su na vlasti sigurno ce u skoriju buducnost da donesu te zakone i onda se mora menjati bure sa tim malim rezervoarima.
Ja sam kupio odmah sa tim i necu sigurno kupovati ove iz uvoza pa posle da nemam kome prodati.Bolje je kupiti jeftinije nase male prskalice pa kad dodje vreme moze i da se "baci"ako treba.
Mislim da ce ova za mojih 25h biti dugo godina u upotrebi pa cak mozda i do penzije(ako se nepromeni zakon) ha,ha,ha.
 
Ako je satnica 80-100 e nije mi jasno zasto se petljate sa trgovinom kad te pare koje dobijes bruto za prskalicu naprimer,zaradis za 10sati?i nemas ni problema ni sa carinom ni prevozom,ni da li ce neko na kraju da je kupi...
 
To je cena koliko mi kostamo firmu po radnom satu , a mi dobijemo 20% od toga , pa 10% porez na kraju godine , na tih 20% itd itd. Ja trgujem sto je trgovina mi pruza ono sto ostali poslovi ne mogu , a to je veliko kretanje u narodu.Ja sam ovde na teret drzave , tacnij ne radim.
 
retko se ovde oglašavam ali sad moram dragane pa jel ti misliš da smo svi glupi pa ti samo slikaš po švajcarskoj i postavljaš slike pa ako se neko upeca na tu tvoju cenu i kapariše ti je onda kupuješ po ko zna kojoj ceni i prodaješ u srbiji pokaži ti fotografije šta ti lično imaš na lageru a ne šta švajcarci nude
 
daj mi tvoju email adresu , pa cu da ti pokazem sta imam na prodaju. imam preko 50 masina na lageru. Ja ne pecam preko fotografija.
 
Sta da nije to mozda sramota? Ja ovde u CH 1 oglas zakacim na netu , a 50 nasih me pozovu . Svako sa svojom priceo , svi su oni trgovci i svako bi da radi 2 posla , ali to malo teze ide. Pa zato kupuju masine od mene. Ako ne verujes evo ti dokaza. http://www.petitesannonces.ch/a/1396390

---------- Poruka napisana u 12:37 ---------- Prethodna poruka je at 12:31 ----------

A ovaj je malo interesantniji oglas. http://www.petitesannonces.ch/a/1639850
 
daj mi tvoju email adresu , pa cu da ti pokazem sta imam na prodaju. imam preko 50 masina na lageru. Ja ne pecam preko fotografija.
prijatelju pa kako to da nam ni jednom nisi postavio slike svih tvojih mašina i napisao evo ljudi ovo ja prodajem ovo je moj plac polovne mehanizacije evo sajta i tačka nego se vozikaš po švici slikaš i pecaš jer ti drugačije tamo i nemožeš jer si i sam rekao da si na teret države a ako si na teret države nemožeš imati firmu jel tako a ja ako ne živim u švici nisam ni iz zanzibara i da se zakopčavam na leđima
 
pidikanac Ti mislis da mi treba plac , a ja mislim da je dovoljno to sto mislim da imam . Sta ti mislis?
 
ja mislim da ti mlatiš praznu slamu a nama se predstavljaš kao veliki trgovac sa puno mehanizacije i sve što nije iz švice nevalja pogledaj prskalicu što je goran kupio šta njoj fali (prskalica san snova ) osim što nije iz švice i moja moravina je suuuuper dok dobro radi e sad dal je hardi ova ili ona sve to nema veze bitna je pumpa i dizne i piči po gasu pa nije to fijaker pa da vozam mladence ti bre prijatelju koliko si slika stavio jesi li sve to i kupio ? nisi garant i opet ti kažem postavi slike sve svoje mehanizacije a ti to nemaš imaš samo auto i prikolicu a do tog zaključka sam došao iz više tvojih postova koje si postavljao u različitim temama ali nemoj me pogrešno shvatiti tvoje je pravo da se baviš čime god hočeš ali ja ne podnosim da me neko farba jer sam ja lakiran pa se farba kod mene ne hvata ja te pozdravljam i želim ti puuuuuuno dobrih trgovina i ako ko u švici pita za mene pozdravi ga :ppozdrav:
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh