Zmaj berači kukuruza

Možda mu je vetar tj onaj lim od ventilatora zatvoren...Marko ako misliš da se rešiš tih muka i bereš ceo dan kupi one zvezde što idu na EL valjke i završio si posao,veruj mi ja sam sve pokušavao i guma od fiće na EL valjku radi posao ali se pokida brzo.Ja sam sam pravio ta zvezde...
 
Nemam pojma dal su dobro uzubljeni ali nikad to nije dirano tako je od kupovine, a kupljken je nov,na sta treba obratit paznju da bi znao jesul uzubljeni kako treba?
 
Ima li neko preporuku šta uzeti od privodnih lanaca za zmaja?
Zvao putnik promet imaju samo neki elite 3100 a na internetu sam još našao i neki shwarc oko 3300 po lancu. Filip Kljajić izgleda više nemaju u prodaji
Jednoredni je u pitanju
 
Pešut ja za za 214 uzeo od Agrimar iz Dobanovaca i stiglo na kućnu adresu za 6825 din par sa troškovima dostave.
 
Kako bi se ponasao berac 222 kad bi se svi metalni valjci zamenili sa gumenim na komusackom stolu ,jel to neko radio
 
Mislim da bi berac gurao golisave sapurike u bunker. Kad smo stavili gumene valjke iz 4 segmenta, morao sam da cupam sve metalne nokte na metalnim valjcima posto je svaki suvlji klip bio okrunjen skoro ceo.
 
Ja sam imao dvorednog berka i on je imao 12 gumenih valjaka bez metalnih,radio je 5 puta cistije od drugih beraca i nije nista krunio zrno.
 
Kruniće ako okasniš sa branjem.I zmaj će kruniti ako bere suv kukuruz i sa metalnim valjcima,jedino ako nije neki svemirski brod pa ima neke nadmašinske sposobnosti da ne dozvoli krunjenje.
 
Prodao sam ga prosle godine,otisao u Moldaviju,bio je odlican samo mekana secka,lako je crkavala a skupa strasno.
 
Nazad
Vrh