Claas

Nije ni svaki optibelt isti, kao što nije ni svaki vogel plug isti. Postoje klase remenja i namjene. optibelt agro je dobar remen i ne treba žaliti novaca za njega a kolega prije nekoliko godina na zmaja na pogon hidraulične pumpe stavio optibelt, neki "obični" ali skup samo jer je optibelt. Upalio kombajn, podigao je heder od zemlje ali više ništa nije mogao, remen se išćijao da je to strašno bilo za gledat. Odnesao ga u trgovinu gdje je kupio, kažu ne priznaju jer je "nestručno rukovanje" u pitanju. Ajde, hitno, kupi borovo naj jeftiniji remen koji je našao, kombajn dan danas s tim remenom radi...

U pitanju je garant bio neki remen koji je bio gibljiv ali nije bio za velike terete i jednostavno ga je raskinuo. Nisam mogao vjerovat da se optibelt tako potrgao al kasnije vidim da remen nije remen i da nije svejedno koja oznaka je na njemu, kao i ležajevi, moraš znat šta kupuješ.

To je to, ima neki lik mislim da je u Tenji kod osijeka, na njuskalu ima brdo djelova za nove claasove, kad smo se culi telefonski odrzava mehanizaciju, i on mi reko imas ti u borovu tu dimenziiju 22x6042 za 300 kn a ima i za 1000, kaze on je uzeo 4hb remen u borovu za toplinera cini mi se remen je kostao skoro 500-600 eura kolko se sjecam radi radnju vec par godina, a isti taki borovo nudi i za 1000kn. razlika je u kvalitetu gume i onim vlaknima unutra, agro power je stvarno odlican remen za sve samo jbg skuplji je puno, dok na ventilatore i to optibelt ima marathon remenje koje je također odlično, ja odkad sam kupio posten remen zaboravio na sječku ..
 
Original je zakon,zamenski im tesko pariraju posto je to daleko od kvaliteta,ali kad je stani-pani meci sta stignes samo da ide.
 
Kako da prevrnem kabinu na Dominatoru?Odvrnuo sam ona 2 šrafa ali nema nikakvih ručica na kabini za koje može da se uhvati i podigne.
 
Kako da prevrnem kabinu na Dominatoru?Odvrnuo sam ona 2 šrafa ali nema nikakvih ručica na kabini za koje može da se uhvati i podigne.

Nisu ta dva sve sto drze kabinu da se prevrne

- - - - - - - - - -

ako sam tev razumeo sta hoces da skines dizanjem kabine neces nista postici jer kabine nije do dole vec se cepa u visini rucnog gasa kod sedalnog dela sedista
 
p1vV1pc.jpg
 
Nazad
Vrh