Motorne testere

koja je bolja testera,husvarna 135 ili stil ms211, cene su im iste
 
Kad je več govora o ruski družbi sam ja danas jednu malo razstavio inače imam još dve kompletni.Ova nije imala iskru pa kak sam i mislio samo očistio kontakte platina i iskra došla.Ova i još jedna imaju ulje za lanac u stubu i preko ručice ručno mazanje lanca a treča ima pumpu u prenosu i sama maže lanac.






 
Cim pustim gas u oba slučaja. Ne bas uvek, ali često. Nisam skoro menjao svećicu, ali deluje mi da je dobra. Sliku nemam trenutno, ali mogu da postavim sutra.
A testera inace prima gas, seče i radi sasvim normalno.
 
Drugari,pozdrav,ja imam slican problem.moja ms 180 se gasi pri punom gasu i pri secenju debljeg drveta.probao sam da promenim mesavinu ali stanje je isto.koji joj djavo moze biti?inace lepo pali svaki put.
 
Drugari,pozdrav,ja imam slican problem.moja ms 180 se gasi pri punom gasu i pri secenju debljeg drveta.probao sam da promenim mesavinu ali stanje je isto.koji joj djavo moze biti?inace lepo pali svaki put.

Ima li ona stelujuci karburator sa 3 rupe(H,L i LA ili T)?Postoji sansa-ali ne mora da je to u pitanju da ti je H dizna sa kojom se steluje odnos goriva i vazduha pri visokim obrtajima(kako se ponasa u seku) nastelovana malo bogato tj vise goriva i kad stavis u drvo ugusi se,mada bi se u tom slucaju primetio visak dima.Dobro je jer bar nemas simptome da ti je H siromasno nastelovan jer to je opasno za masinu.
 
Bas pogledao prirucnik za nju isti za 170 i 180 izgleda,zavijes sa srafcigerom skroz kontra od smera kazaljke na satu polako dok ne ne nalegne onda 2 kruga odvijes u smeru kazaljke to mu je izgleda fabricko stelovanje onda upalis i pustis da se ugreje(ocicti lepo filter vazduha pre svega,ako nastelujes sa prljavim onda kad ga budes ocistio opet ce da se pomeri stelovanje) ,ako je previse slab rad na leru zavijas polako u smeru kazaljke dok ne pocne da obrce lanac pa onda suprotno vratis 1\2 kruga a u slucaju da se obrce lanac vratis suprotno od kazaljke dok ne stane i onda jos 1\2 kruga dodas u istom smeru.Mada covek je u pravu ako je u garanciji zasto bi se mucio.
 
Poslednja izmena:
da li je neko imao iskustva sa delovima marke willtek kako su se pokazali,planiram da kupim cilindar klip i karike od njih
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh