MTZ Belarus

Istina je sto ti kaze kolega danger, bojceticu pitaj na okupljanju Dragana18 po kakvom vremenu (nevremenu) sam dosao da kaparim plug da mi ne promakne ispred nosa.
 
po pricama ljudi koji su radili sa 892 i 1025, svi kazu da je 892 mnogo zahvalniji i koga god znam da ima taj traktor nema sanse da bi ga menjao..a i retki su dosta i po oglasima koliko vidim..
 
E malera a ceko ko zapeta puska sad sam se izofiro ako se tako kaze

- - - - - - - - - -

E malera a ja ceko ko zapeta puska sad sam se izofiro ako se tako kaze
 
Онда сам ја са највише бонуса,редни број 49 на форуму а сад ће пуне 62 године.Добра прилика,штета што имам скоро нов МТЗ 820.
 
Ето ако неком треба, препустићу моје редно место ко се први јави његово је

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
 
Онда сам ја са највише бонуса,редни број 49 на форуму а сад ће пуне 62 године.Добра прилика,штета што имам скоро нов МТЗ 820.

ipak moras u red iza mene,a obojica u red iza clana BobanNB

- - - - - - - - - -


@danger
Svakako Sandoru ne gori za novce, a ja da jurim po traktor umesto da poljubim cerkicu ne pada mi na pamet. Dok beba i majka ne budu kuci moze traktor biti 1e ne zanima me.:ppozdrav:


E i ti si mi ozbiljan kupac do bola.....:osmeh:
cas kupujes neznas koji bi a sad te nezanima ni za 1e,neradi se tu o dal sandoru treba novac,mozda i treba nebitno,ako ti vec zena i dete nisu kuci jos dosli odes vidis probas kaparises pa ga posle doteraj kad ti volja,da i covek zna na cemu je,sporo razmisljas,da je igrom slucaja 892 cizmas kao sto je bas njegov 1025 ujutro bi vec bio kod njega i terao za sid,covek ga ponudi ispod cene a ti se dvoumis za traktor koji trazis

- - - - - - - - - -

jel se secas malo pre sto sam ti pisao za sediste koje sam zakasni samo par sati,kupio neko drugi za 250e i sad prodaje za 450e......e to je to sto ti pricam,nemoj da sutra ga neko kupi i okaci ponovo za 12500e.......
https://www.polovniautomobili.com/traktori/11357734/john-deere-6r
 
47-65%-pdv zasto ne bi moglo. Dobar biznis plan i Brisel ako ti odobri eto ga.

@dangeru
Opasno trolujes.:osmeh:
 
Nazad
Vrh