Pneumatske sejalice za kukuruz

Ima kod kineza od 5m.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
 
99d03702b5e5ec025af215a6f274878e.jpg
69f5ad9469a7f10713d070a57f0afe67.jpg


Stigla u zadnji cas!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Sejalica bi trebalo da ima oko 1300kg,sto bi to bio problem 82-ki.Do +-1600kg on nema problema sa dizanjem i radom sa tim teretom,tipa sejalica,prskalica,rasipac,znaci gde je teret blize traktoru.
Trebao si uzeti lancani pogon ploca,po meni bolje nego kardan.
 
1200kg pise na plocici, bez problema je nosi. Ima i sa pogonom baterija na lanac, koliko sam uporedjivao sa drugarom na Gaspardu je potpuno isti ovakav pogon na kardan. Zasad mi je jedina zamerka sto se samo sa jednim crevom upravljaju markeri, to cu da preradim da svaki marker ima svoje crevo.
 
Nemas potrebe to da radis i kod mene je jedno crevo i radi odlicno,samo koristi slobodan polozaj na rucici i nema problema.

- - - - - - - - - -

Sejalica bi trebalo da ima oko 1300kg,sto bi to bio problem 82-ki.Do +-1600kg on nema problema sa dizanjem i radom sa tim teretom,tipa sejalica,prskalica,rasipac,znaci gde je teret blize traktoru.
Trebao si uzeti lancani pogon ploca,po meni bolje nego kardan.

Nije bas teret tako blizu,pogledaj koliko su baterije udaljene od traktora,a one su najteze. Moja sejalica ima 1450 kg i 82.1 je slabo dize i ne moze da zakljuca hidraulik. Sejali smo sa 1221
 
Prskalicu kad napunim punu teska je oko 1400kg i teze je nosi od sejalice. I jos sam primetio da je kacenje sejalice visoko i kad podiglnem hidrulik maksimalno baterije su na 10-15 cm od zemlje, i naravno moze da se zakljuca hidrulik je je u maks polozaju

milovan vrsac
nije mi jasno to oko markera, kako radi ako hocu da jedan podignem a drugi pustim i tj da upravljam nezavisno sa oba?!
 
Tako je. Mozes sa svakim da upravljas posebno. Izvadis klinove i gurnes rucicu skroz do sofersajbne i spustice ti jedan marker,onda ga digni i opet gurni i pasce ti drugi. Probaj kuci i provalices.
 
Možda bolje što nisi još posejao, vidiš kakva čuda sa hladnocom...
Da li neko može da napiše kako to markeri rade sa jednim crevom?
 
Poslednja izmena:
Ja jos uvek ne znam kako rade ali sam video da to jedno crevo ide u neki razvodnik i iz tog razvodnika idu dva creva, u levi i desni marker.
Verovatno u razvodniku ima neki prebacivac.
 
Koliko znam sve gaspardo i sve turske sejalice imaju jedno crevo,ali imaju dva klipa i razvodnik. Radi kako sam vec objasnio,bar kad seje rus,sa drugim traktorima ne znam
 
Spustis jednu stranu tako sto ubacis rucicu u plivajuci polozaj i tako sejes. Svaki put kada podignes markir i zelis ponovo da spustis spustice se druga strana. Radi to jako lepo i nema potrebe prepravljati.

Ako zbog nekog razloga podignes na primer desni markir i zelis ponovo da spustis isti taj desni prvo moras da spustis levi do pola i podignes da bi mogao ponovo desni da spustis.
 
Po jedno u svaki marker? To me interesuje. Npr za prikolicu treba samo jedno crevo da podigne a tuda se ulje vrati pod težinom prikolice. Samo, šta ovde vrati ulje?
 
Nazad
Vrh