Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radarske slike za arhivu:

Screen_Shot_06_20_16_at_07_42_PM.png


Screen_Shot_06_20_16_at_08_03_PM.png]


Jezivo je bilo,echo hook brujanje.Imao sam osećaj kao apokalipsa da stiže.U mom delu grada sitan grad padao je više od 20 min.
Bilo je i malo krupnijeg ali bez posledica na svu sreću.
U ostalim delovima haos. ::lose:: Ne ponovilo se...
 
Poslednja izmena:
Ido u Karlovcu je prošlo bez nevremena ako vam je nešto stradalo u vašem ataru stradalo pre će biti da je prema nama mada osim vetra i malo kiše nismo dobili grada.
Ja sam sa krova snima išao je i jedan oblak (zavesa prema vama,lepo se videlo mada ne verujem da je dobacilo dalje od kilometar,dva od Lokava

Kapija gleda ka Pančevu tamo je izrazito crn oblak,Prve dve slike malo u levo Karlovac,Uljma ,lepo se vidi obod ovog oblačnog sistema u svetlom delu ,preostale tri slike malo ulevo Seleuš,Ilandža,Kozijak belilo(kiša,grad) poprilično.

Tako je Gorane,to sam bas i pomislio,provuklo se izmedju nas i otislo prema Plandistu i Vrscu,obicno od Vrsca zaokrene prema Beloj Crkvi i dalje Dunav i Karpati odnose...
 
Ja ne vidim bilo šta što će doći noćas, i ako dođe neće sigurno biti ovakvog intenziteta kao sada.

Nastavlja jak sistem dalje u Rumuniju, istovreeno se severnije gore po Vojvodini bude novi razvoji. Južno nema apsolutno ničega, radar je čist kao suza.

Kimi ja više tebi verujem nego prognozi na tv.Stalno pratim. Jel možeš da kažeš kada će kraj ovim tajfunima?
 
Čuo sam se sa Kovačevom kaže u kozijaku 15 l kiše ,grad kao lešnik.
Mi smo bili na ivici oblaka,čas je išao levo čas desno,vetar došao iz pravca PA,malo nam polupao crepove i ploče na šupama i po koje drvo na ulici.Kiše par litara bez leda,slike kasnije malo.
To je bila prva bezopasnija tura, posle desetak minuta kad smo se culi, grad od 10min. pravi domacinski! Slican ovom u Pancevu, mislim da zita nisu prezivela (to nam je sve osigurano) a za suncokrete i kukuruze mislim da nije mogao mnogu sta napraviti, nije bilo nikakvog vetra cist grad i kisa! Konacno 30l u kisomeru
 
To je bila prva bezopasnija tura, posle desetak minuta kad smo se culi, grad od 10min. pravi domacinski! Slican ovom u Pancevu, mislim da zita nisu prezivela (to nam je sve osigurano) a za suncokrete i kukuruze mislim da nije mogao mnogu sta napraviti, nije bilo nikakvog vetra cist grad i kisa! Konacno 30l u
kisomeru
Taj drugi smo samo propratili,nismo ga osetili.
 
Kod nas nista,ni kapi a sparina nepodnosljiva ceo dan,prema Novom Sadu nesto i padalo nocas
 
Grmi opet. Jutros smo obisli 2kj kukuruza, takoreci 1000m od kuce vazdusnom linijom. Dobro je dobio po tamburi, izreckano lisce ali ce se oporaviti. Steta sto nisam slikao.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh