Psenica 2015-2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ocekivati od ovakvih psenica poleglih? Plus ako bude opet kise pa ga zalepi za zemlju.....::lose::
 
Hibrid, slika od malo pre...

Ne znam što je okreće naopako. Sve sam probao. Ako mogu moderatori neka je okrenu.
bij5n4.jpg


I onako je sve naopako ove godine pa i slika...
 
Poslednja izmena:
Izgleda da od postenog rada vise ne moze da se zivi. Doslo na par dana od zetve i sad djavo ne da da se skine. Moja zita su polegla 50 posto. Samo kada vise ne bi padala bilo bi dobro. Bice ove godine tezak vrsaj, treba sve to pokupiti ako uopste i dodje do vrsaja. Neka nam je bog u pomoci.
 
Ali kad osiguras od oluje mora zvanicna meto stanica najbliza mestu da proglasi da je bila oluja sto se retko desava.Njihov izgovor je moze i od manjeg vetra da polegne....
Rekli su mi,ali sam zaboravio kojom najmanjom brzinom treba da duva vetar da bi oni izasli na teren na procenu.Nemam iskustva sa ovim tipom stete,pa ne znam ni sta da ocekujem.Danas nisu dosli,sutra ih zovem ponovo.
Danas sam presao kolima tridesetak kilometara,ali nisam video nijednu parcelu da je u gorem stanju od mojih :sta: Inace,dve parcele su mi jedna do druge,a treca je oko 2 km vazdusnom linijom udaljena od ove dve.
 
Jak led kod nas. Pucale šoferke samo tako. I moja je naprsla, i još gore sam kasnije prošao. Videcemo kako je u selu i ataru bilo. Izgleda da je žetva bila pre vršidbe.
 
Ови Бачвани и Сремци очигледно за....вају нас Банаћане!
Ај што обични чланови ту и Супер Модератор.
Никад се незна пред чијом ће кућом мечка заиграти!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh