Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
143703d171949334311fa1c4d4a5a75b.jpg

Trenutno u Nadalju


Edit: 18,5l u 5-10min

Sent from my HTC One mini using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Kimi, a da li je opasnost od grada prosla ili postoji mogucnost da uhvati jos negde?
 
Ljudi moji koji potop i propast...cijeli dan nije bilo kise,poslepodne se pocelo vedriti i probijati Sunce ali prije nekih sat vremena je odjednom naletilo strasno nevrijeme.Grmljavina,uraganski udari vjetra i neopisivo jaka kisa.Bilo je i malo grada ali nije napravio stetu.Kisa je sa druge strane cisti uzas,ne mogu ni da pretpostavljam koliko je litara palo_Odnijela mi je put,nekih 20cm sljunka je otislo ko zna gdje,polja plivaju,kanali prelili,nosi zemlju...strasno...

Poslato sa Samsung Galaxy
 
Kod nas jedan deo grada i atar prema Basaidu dobio lepu kisu i sitan led, dok ovamo prema BVS i Ruskom selu slabo. Ima atara gde je ispod 5 cm suvo. Da neverujes.

- - - - - - - - - -

To ti je druze kao i lutrija koga okine okinulo je verovatno nisi osigurao useve kad pitas jel ima jos sansi za ledom?
Ovo je sada pravi ispit za kukuruzec sada ako ovo prezive ima ko suma da budu!
Daleko je do sume.
 
Jeste danas bilo dosta grada, ali nije to rezultat sad neke Bog zna kakve energije i nestabilnosti. Ključ je u tome što je 0-lta izoterma dosta nisko, i onda je zrno grada u razvijenom oblaku moglo da pada do tih cca. 1700metara gde je bila nulta izoterma a da ostane netaknuto.

Prilično su velike šanse Kremator da u ovom našem reonu bude tih pljuskova popodnevnih do nedelje. Tamo od ponedeljka na 2-3 dana bi bilo izgleda dosta manje šansi.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh