John Deere

Ne odgovara mi. Nema SG2 kabinu.
Ti znas da ja trazim udobnost, fabricko stanje, da nema ulaganja, da je prva boja. Onda ne pitam koliko kosta, samo se dizu krediti, ili se uzima na cekanje. :)
 
Kardanski prenos.. Veoma mocni traktori, ako su domacinski odrzavani idu i po 30000 rs.
 
Kardansku ima.Baća Malaksalo rekoh ti ja danas da je najbolje da zoveš majstora da ti pregleda traktor.Paor je potvrdio moje sumnje.
 
Bas mi se svidja za povrsinske radove, nekako malen, zgodan.
Malaksalo, obavestavaj nas sta se desava.
 
Malaksalo na 6200 je jedan od power quad menjaca, da li 12x12, ili 24x24. Nije ni bitno, bitno je da svi funkcionisu na isti princip. To su super menjaci i obično izdržavaju mnogo hiljada rs, ali desi se (najčešće lošom uupotrebom) da otkazu, to jest da se pokvare. Sticajem okolnosti imao sam priliku da vidim taj menjac kad je izvadjen, ako se secate na onom 7810. Menjac je dosta prost, to je polumehanicki sa 4 brzine ps. Nema tu sta drugo da crkne osim tog dela ps. Popravka nije skupa ako se na vreme stane i otkloni kvar. Upravo zato ti i kažem da obustavljas sve i rasklapas menjac. Na tim traktorima se vrlo, vrlo lako skida menjac.
 
Nisam ja nista ni radio sa njim,nego sam se malo vozao po selu i cuo to lupkanje.Zvao sam jednog majstora da se malo informisem,kaze da pogledam ispod njega postoji mali kardan koji spaja motor i menjac.Moguce da se pojela ta plastika koja ublazava udar na kardanu.Tako on kaze a ja cu da vidim pa ako nije to onda cu da zovem neko strucno lice.
 
Moguce je i da su damperi, ali ako su otisli onda su otisli jako davno jer ako je poceo da kucka onda je bas propao.
 
@gromil
Jel taj snimak oranja sa JD tamo kada se ide od Dervente prema Modrici, kad sam prolazio tuda video sam neko poljoprivredno gazdinstvo sa velikim brojem JD traktora i kombajna, evo i slike losijeg kvaliteta iz auta
a5ca89634d8a0dc65735ddeb88c1f849.jpg
 
Placena je 642 evra u Hrvatskoj kod Jakopica. Za orginalnu pumpu u Italiji u John Deere-u trazili mi 2464evra plus Pdv...
 
Nazad
Vrh