Motorne testere

Ja imam takav sistem na huski. I ja sam imao taj problem sa otpustanjem lanca. Slikacu kasnije kako sam to resio i odatle nemam problema.

Послато са ONE TOUCH 4015X уз помоћ Тапатока
 
13703cee20c046f7168c042c895a6a8b.jpg
d5a14539955bbdd3ddddda80170b0b4e.jpg

Vidi se gde sraf drzi zicu a ona pritiska sraf.

Послато са ONE TOUCH 4015X уз помоћ Тапатока
 
Imam mali problem sa Huskvarnom 359. Kada se zagreje, okreće se lanac na leru. To mi se pre nije dešavalo. Kada je hladna, sve je u redu, lanac se ne okreće. Sipao sam svežu mešavinu. Testeru dosta dugo nisam palio, negde od sredine aprila. Ispraznio sam rezervoare pre pauze. Da li se to raštelovao ler gas ili je nešto drugo u pitanju?
 
Membrane su malo promenile karakteristike...(nadam se da su ti filteri vazduha/goriva čisti),nije to do T srafa (ler gas), obično kad se zagreje, motor ima manji broj obrtaja,a ne veći...ako se može naštelovati, u pitanju je igla L (podešavanje malih obrtaja), probaj malo da je odvrneš (motror zagrejan, filteri čisti,mešavina pravilna i sveža).Kažem ako, jer postoji mogućnost da ne može i da se moraju promeniti membrane.Ova priča stoji samo ako je pre radila normalno.
 
Momci jedno pitanje na brzinu. Veceras ovaj na benzinskoj umesto plavog u kantu sipao crveno stilovo ulje za mesavinu. Interesuje me jel postoji rizik da nesto fali huski da potrosi tih 5l? Ili da to sipam u MZ i da pravim drugu mesavinu? Unapred hvala

Послато са ONE TOUCH 4015X уз помоћ Тапатока
 
Original ulja, Stihl, Husq. Dolmar Jons. gotovo da nema razlike medju njima, samo je problem naći ga, najmanja opasnost od loše kopije je kupovina kod proverenog ovlašćenog dilera, koji je u tom poslu više od jedne godine, koji u servisu ima dosta robe, kako delova i potoršnog materijala, tako i samih mašina zastupljenog proizvodjača.
 
Nije imala foliju. Valjda nece nista da mu fali, to mu je sad. Jednom prilikom kod ovlascenog husq. servisa odem za lanac i vidim da pune plavim uljem flasice od 100 gr. I samo zaviju poklopac tako da i te bocice nemaju zastitnu foliju.

Послато са ONE TOUCH 4015X уз помоћ Тапатока
 
Nazad
Vrh