Cena višnje u vašem kraju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kisa je znatno ukrupnila visnju sto je i bilo za ocekivati jer plod nije zatvorio. Pored toga rod ostaje slab ali nece biti katastrofalan.
Probali su da se dogovore ali je na nasu srecu propalo, mnogi iskacu sa visom cenom pa je na trzistu potpuni haos sto je za nas proizvodjace dobro. Bice promena cena i na dnevnom nivou.
Niski okrug 70 jutros, u 12h promenili na 72 :osmeh:. Prokuplje kaska 65 danas.
Leskovac 75 dinara zvanicna cena hladnjace, nakupci nude 3 dinara vise od hladnjace i nema cekanja na isplatu. Vec sutra je moguce da hladnjace izadju sa 80.
Berba u punom obimu jos uvek nije pocela jer ljudi cekaju bolju cenu a visnja je takva da bez problema moze da saceka jos koji dan. Od srede krece ludnica :osmeh: Bice ko koga dohvati :osmeh:
Beraci 14-16.
 
Kod nas je izasla cena. Za prvu klasu 70din i za prvu klasu traze dlaku u jajetu, znaci 100%stotni kvalitet. Druga klasa je sa 45 skocila na 50din...

Ja sam moje prosle nedelje dao po 45din...
 
Poslednja izmena:
cena je danas 70 din,jer niko nece da bere i svi cekaju,u barbatovcu kako je neko napisao 100din nije tacno placaju 70.Jeka koji otkupljuje za nektar 70 dinara. Cena ce skociti posle vikenda ,ovo je samo stvar dogovora izmedju otkupljivaca. Hladnjaca u Kursumliji placa 85 din!!! sigurne su Informacije.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh