Poljo wiki KWS uljana repica

Novii blog ( poljoinfo )

Šta kad zaboravite koja vam je lozinka

Rating: 2 votes, 3.00 average.
Dešava se da se u slučajevima kad se koristi sistem za pamćenje lozinki, vremenom zaboravi koja je lozinka za pristup poljoinfo forumu. To se može desiti i ukoliko se duže vremena ne prijavljuje na forum. Kada se desi takva situacija, postoje dva načina da se obnovi lozinka i na taj način ponovo omogući pristup forumu.
Prvi način jeste kliknuti na link na stranici koja se pojavi kada ukucate pogrešnu lozinku ili je ne ukucate uopšte. U slučaju da koristite ovaj način, neophodno je da email adresa u vašem nalogu bude ispravna, jer će vam na nju biti poslato uputstvo za obnavljanje lozinke.Drugi način je da se javite preko formulara koji se pojavi kad kliknete na link pri dnu stranice Kontaktirajte nas. Prilikom slanja poruke o tome da je izgubljena lozinka, kao naslov obeležiti Ostalo i u polje ispod upisati Izgubljena lozinka. Neko iz tehničke podrške će vas kontaktirati i problem će ubrzo biti rešen.Ovaj problem se spominje i u sekciji Često postavljana pitanja, pod naslovom Izgubljena lozinka. Tamo je kao preporuka naveden link ka stranici Forma za obnovu izgubljene lozinke.
Attached Thumbnails Dodane slike
Kategorije
Radovi na poljoinfo.com

Komentara

Svi postovi su vlasništvo njihovih autora. Poljoinfo.com ne garantuje tacnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi mi bili odgovorni za štetu ili gubitak koji je posledica bilo cijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju izmedu registrovanih clanova.