View Full Version : Potrebna pitanja za prijemni ispit iz biologije na poljoprivrednom fakultetu-N.S
North ARMY
07-06-10, 15:33
Ima li neko pitanja za prijemni ispit iz biologije??
Bibliotekar
07-06-10, 16:06
Dragi N.A.
Tražim odgovor po Internetu i mezetim slaninu od paufleka.
Bruka jedna: ni na Fakultet više ne može čovek da se upiše kako pristoji Brucošu!?
Imaš u knjižici za pripreme za prijemni sva pitanja, budu 20 od tih 200, bar je pre tako bilo.
imam ja al za upis 2005 god ako ti znaci nesto mogu da skeniram pa da posaljem
North ARMY
07-06-10, 21:44
@amac86rs ako ti nije tesko posalji mi ako ti nije tesko.
Samo ne znam da li se menjaju svake godine?? ^-^
Otkako je osnovan fakultet pitanja su svake godine ista. Samo nauci napamet i proso si.
North ARMY
07-06-10, 21:58
@Peto jesi li siguran??
Ma 300% ja zavrsio poljoprivredni fakultet, mi smo stavljali krovnu izolaciju a unutra je vec sve bilo na gotovs.
North ARMY
07-06-10, 22:06
Hahahahahhaha bar si me nasmejao :lol: :lol: :lol:
Amac86rs salji ih onda. >:({
N.A. Treba sesti i zagrejati stolicu ali ne u Pixasu nego kod kuce sa knjigom u ruci, a ne sa pivom. ;D} >:({
N.A. Treba sesti i zagrejati stolicu ali ne u Pixasu nego kod kuce sa knjigom u ruci, a ne sa pivom. ;D} >:({
Vala ja sam iz tehničkog crtanja sve desetke dobio tako što sam pio pivo i slušao Mocarta! A onda došao ispit i to položim s osmicom... Šta ćeš, em falilo pivo, em falio Mocart... :P Tako daaaaa... Samo ti pij, NA! Ništa ti neće škoditi! :lol:
North ARMY
07-06-10, 22:18
Ljudi aj da se uozbiljimo sa komentarima dok ja ne dobijem pitanja a onda cemo se lako konsultovati kako je najlakse nauciti. >:({
Eto, imam ja predlog! Dođeš ti meni lepo u NS pa odemo do poljofaksa i tu ti lepo u skriptarnici uzmeš ta famozna pitanja. Hm? :D
Vala ja sam iz tehničkog crtanja sve desetke dobio tako što sam pio pivo i slušao Mocarta! A onda došao ispit i to položim s osmicom... Šta ćeš, em falilo pivo, em falio Mocart... :P Tako daaaaa... Samo ti pij, NA! Ništa ti neće škoditi! :lol:
I to si sve radio stojecki ili si grejao usput stolicu.
I to si sve radio stojecki ili si grejao usput stolicu.
Grejao, grejao. :) Ja nisam imao onu crtaću tablu, ali dobro mi je poslužio i trpezarijski sto. :D
NA koji ćeš smer? :D >:({
Opšte narodnu riboloviju. :lol:
Evo sad sam stigao kuci,odo da nadjem i saljem mozda jos veceras
North ARMY
08-06-10, 00:21
Opšte narodnu riboloviju. :lol:
Mozda...eee vidi slucajnosti..... danas tj sad veceras mi drugarica ponudi da budemo cimeri,ona ima ali 100 pitanja.... :D
Ovih dana pocinjemo zajedno da vezbamo 8)
Planirao sam agroekonomiju,ima li neko neki predlog?? ^-^
zavisi cime hoces da se bavis,da radis kuci ili da se zaposlis
North ARMY
08-06-10, 00:27
Da se zaposlim,vise sam komunikativan i "sposoban" nego sto sam picajzla i da me drzi mesto.
Ja sam planirao agroekonomski.
Naj trazeniji su zastitari
North ARMY
02-07-10, 20:35
Moram da se zahvalim clanovima Okrim i amac86rs koji su mi poslali pitanja za prijemni ispit kog sam uspesno polozio i sad je upis o trosku drzave. :D
Idem da proslavim malo sa drustvom,pozdravljam vas ako je neko blizu nek navrati na >:({
I zahvaljujem se clanu Kengur na moralnoj podrsci :D
@ NA
Čestitam na položenom prijemnom i želim ti puno uspeha u daljem studiranju! >:D
North ARMY
03-07-10, 09:54
Hvala jos jednom,sad jos "samo" da ga zavrsim. :D
bice bice ima vremena bitno da se pocelo pa nekako ce se i zavrsiti
winchester
02-02-13, 12:50
Нисам нашао одговарајућу тему па реко да питам овде.Одлучио сам да упишем ратарство и повртарство на пољопривредном факултету у Новом Саду па ме интересује који предмети се полажу на пријемном испиту?
North ARMY
02-02-13, 19:02
Samo jedan se polaze,najlaksa je biologija.