View Full Version : Svetsko Prvenstvo u fudbalu 2010
Polako al sigurno bliži se dan otvaranja SP- u fudbalu, , kako,ko, gde gleda utakmice,(kući ,sa društvom ,negde organizovano,uz pivo) favoriti za naslov? ..... Srbija među favoritima?
Kakve su pripreme, bolje da negledamo. ::lose::
poljoprivrednik u pokusaj
01-06-10, 10:58
nije sve tako crno mozda to oni hoce da zavaraju protivnike, znas kako to kodnas ide cim se kvalifikuju negdje odma prica mozemo biti prvaci a ovamo se u...u ko grlice ali ipak imam izgovor pred zenom za >:({ posto se to nepropusta a igra se svake 4-te godine
Plasirali su se lepo, svaka čast, sad sam nešto mišljenja da će da se obrukaju ko protiv Argentine.
Plasirali su se lepo, svaka čast, sad sam nešto mišljenja da će da se obrukaju ko protiv Argentine.
nebi trebali,ako ove godine ne napravimo nista onda necemo nikad
Mislim da je veliki uspeh sto smo stigli dovde i ne treba previse ocekivati od plavih..... >:({
Prva utakmica rešava mnoge stvari (maltene sve), posle sa Nemcima verovatno x.....
U svakom slučaju biće dovoljno izgovora za pivo, samo da bude dovoljno piva ::namigivanje::
Mislim da je veliki uspeh sto smo stigli dovde i ne treba previse ocekivati od plavih..... >:({
Ja sam na prošlom svetskom prvenstvu u Nemačkoj navijao za plave a sad ću za crvene. :lol: :lol: :lol:http://i48.tinypic.com/2i20veq.jpg
Meni je odvratno sto samo fudbaleri nemaju grb na grudima, a zovu ih orlovi.
Ja sam optimista i to poprilicno,da ce mo proci u grupi ako ne prvi onda drugi. ;D}
ma mnogo seru na tv i reklamame naš fudbal je očajan
plašim se da će da nas patošu kao prošli put da vide gde su
inače od 2000 god negledam fudbal jer tu svega ima sem fudbala >:D
Sve pesimista do pesimiste, cast izuzetcima!!!
Ako budemo u grupi na istom mestu kao i Engleska u svojoj znaci da ih masimo i igramo sa Slo ili SAD.
Ja cenim Cetvrtfinale! >:({
ma mnogo seru na tv i reklamame naš fudbal je očajan
plašim se da će da nas patošu kao prošli put da vide gde su
inače od 2000 god negledam fudbal jer tu svega ima sem fudbala >:D
:D
Verujem da ce nasi prvi krenuti kuci sa svetskog prvenstva i to je uspeh sto su se plasirali za SP.
Sa Antićem u finale-sad ili nikad
E ovome se nisam nadao uopste... ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose:: A i ona konjina sta hvata rukama loptu, je*o li ga ko ga je odveo tamo!!! ":":{ ":":{ ":":{ ":":{ ":":{ ":":{ ":":{ ":":{ ":":{
Bas su bili jadni.. ::lose:: ::sramota::
ljudi bolje da nismo gledali Gana nam da go iz penala i pigode dve stative {"{":. E Anticu doveo si ti pilice a ne orlove
Jedno cebovanje u sobi ne bi mu skodilo.
kakav je to uspeh bolje ^-^ bolje da su ostali kuci nego da se brukaju
I ovaj Antic lupa gluposti!!! Al sta ce, mora da brani svoje nesrece kad ih je odveo tamo.... {"{": Pa kad protiv ovih nismo mogli da uradimo nista, sta ce Svabe tek da nam urade ^-^ ^-^
Jedno cebovanje u sobi ne bi mu skodilo.
Cebovanje nego sta ;D} ;D} ;D} Udri stoku!!!! ":":{
Verujem da ce nasi prvi krenuti kuci sa svetskog prvenstva i to je uspeh sto su se plasirali za SP.
pocinje li to da se ostvaruje?
gregorije83
13-06-10, 18:22
bice bolje!!!
Prijatno sam iznenadjen igrom "slabijih" reprezentacija, pogotovo reprezentacija africkih zemalja, koji igraju lepo od noge do noge, a ovi evropljani skroz zatajili, mozda najplaceniji igraci nisu i najkvalitetniji... Primetio sam da igraci ne idu samostalno u napad, nema driblinga, 1 na 1 nego staticna igra i dodavanje u odbrani pa onda sut napred i sta bude... Imao je mesi par prodora ali daleko manje nego u klubskom takmicenju, ostali neprimeceni.
Ganu smo potcenili, a bili su bolji. Ja sam se više plašio njih nego pancera.
Posle bitke su svi generali, ali ja sam i nedavno ostavio komentar da je prvi krug nasa realnost. Ne znam zasto to nekoga ljuti, ali cinjenica je da se digla (kao i uvek) prevelika euforija oko ucesca i mogucnosti naseg tima na zavrsnici nekog takmicenja. Jednostavno, mi smo druga liga svetskog fudbala i uvek cemo tamo ostati, svidelo se to nekom ili ne! Prognoza do kraja - 1 osvojen bod.Daj boze da gresim...
[quote Prognoza do kraja - 1 osvojen bod.Daj boze da gresim...
[/quote]
A mozda ni 1 ":":{
Ma prava sramota, bolje da nisu ni isli da se brukaju, ili nek izgube CASNO pa makar i 4:0 a ne crveni karton i namerno igranje rukom, da li je to fudbal ili rukomet? Ja bi mu dao dva crvena!!
Danas realno 0:0 ali štaćemo kad nismo imali sreće. >:D
Ma ljudi Gana je ekipa koja igra na snagu, mi smo tanki za njih u tom pogledu, da su malo tehnicki potkovani razbijali bi sve od reda... zatvorili su nam bokovo nase glavno oruzje krasic kao da nije igrao, i glavno je sto Lazovica ne ubaci pre mesto Zigica, nemoze Zigic d aosoli sa njmia videli ste da su kao divlje macke lete po terenu, Antic je dobro osmislio taktiku u prvom da im na brzaka iz prekida da go i sa dugim loptama i iz kornera na Zigica, ali prc zatvorili ljudi nase bokove i nismo mogli prici...
Sve u svemu da ne bi ruke ostalo bi 100% 0-0 i imali bi sada bod veliki kao kuca...realno je bilo 0-0.
Ostane nam veceras da navijamo za X Svabe-asutrlaija da bude nereseno to nas mnogo vadi...
Videcete da ce i svabe proci kao bosi po trnju sa Australiom, sve su ekipe jake na ovom SP, jace nego ikada nema vise faforita svi igraju fudbal, jos cekam d avidim Spaniju i Holandiju ako i oni se budu natezali, definitivno ce prvaci biti neki totalni autsajderi...
Srbija samo pobedom nad nemcima ima cemu da se nada u zadnjem mesu protiv Australije, videcemo u kakvoj su formi svabe kroz pola sata i znacemo kakve su nam sanse...
Ipak velika je cas ucestvovati na svetskom prvenstvu, sta reci za Francuze dali rukom go u kvalifikacijama i osli za Afriku, i imali su stya da pokazu kao babe igraju nije ni cudo sto smo bili prvi u grupi...
I nagledacemo se ove godine mnogo iznenadjenja vise nego i kada, pre je se znalo ko ce pobediti samo nije znalo sa kojim rezultatom, a danas nijanse odlucuju, tj. u ovo do sada meceva na SP se sve svelo ko ce goga da prevari nekim trikom da da taj bedni go za 1-0 pa da se onda povuce i da ceka kontre, nema onog napadanja, 1-1 suteva sa svih strana, samo se nesto mulja i oteze kao da prvi put igraju fudbal...
Nadam se da ce Spanija i Holandija da nastupe u svom izdanju a mozda i Brazil da nekoga prekaze kao nekada, da se ide u napad i sa 1-0, e to je klasa i fudbal, sve je do trenera ne do igraca kako oni postave igru tako i bude...
Odoh u off :lol:
Slazem se skoro sa svim!!
A taktika Gane kao Intera a Inter osvojio sve sto je mogao >:D
Momci odličan početak.Da smo pobedili ne bi otišli u drugi krug.Vidite da mi bolje igramo sa 10 ugrača.Mi se najbolje pokažemo kad je kruto.Nemci će nas podceniti i eto nama šanse.Srbija u finalu ;D}
Momci odličan početak.Da smo pobedili ne bi otišli u drugi krug.Vidite da mi bolje igramo sa 10 ugrača.Mi se najbolje pokažemo kad je kruto.Nemci će nas podceniti i eto nama šanse.Srbija u finalu ;D}
A da im damo igraca prednosti da se sto vise opuste (i ovako igramo bolje sa 10)
E evo konacno Svabe u pravom izdanju, ovako se igra fudbal, nadam se da ce sa nama da podbace partiju, a ako ovako nastupe nama je mrka kapa, nas samo vadi pobeda sa svabama, a toga sam se i bojao, i uvek ostane na kraju da zavisimo od drugih rezultata a ne od svojih sto ih propustimo...
Prva ekipa koja je dala 2 gola u prvom poluvremenu za sada a mozdda ih i jos bude do poluvremena
tečo.mi smo nacija inata,na muci se poznaju junaci,Nemce ćemo mi pretrčati da će nas pamtiti.Antić je dobar trener-izvući će on maksimum.mirno spavajte-Srbija ide u finale
Ljudi, gledate li sta rade Svabe?! Mislim da je bolje da nasi ne izlaze da igraju sa njima... :lol: :lol: :lol:
Vec dali 4 komada.
Ljudi, gledate li sta rade Svabe?! Mislim da je bolje da nasi ne izlaze da igraju sa njima... :lol: :lol: :lol:
Bilo bi bezbolnije da se uknjizi 3 nula nego da nam daju 6-7
Ma pune ove ko nesrece a ima jos 15 min da igraju, bice jos golova... Nama ce da strpaju 8 komada... :lol: :lol: :lol:
Sa Ganom ćemo ih videti.Gana je snažna,brza,jednom rečju fizički superiorna ekipa što krasi afričke zemlje.ONI više nisu za podcenjivanje-Kako su francuzi kao svetski prvaci prošli sa njihovom kolonijom.
Ganci se pokazali pogubni za Orlove...
cini mi se da se istorija ponavlja,samo da je mrdju stavio umesto pantelica,lakse bi mi bilo...
Sramota kakve najave su bile orlovi jbt...nisko lete,neka krenu odmah kuci..onaj vata loptu rukom u sesnajstercu u kojoj on ligi igra covece bruka...sramota,i na kraju ce da se vade varijantom kao ako ovi pobede ove pa mi pobedimo ove i ovi ce igrati x i imamo sanse za drugi krug kao i sve nase reprezentacije ista pesma uvek samo drugi teren ::lose:: ::lose:: :<<>
Aj sada koliko vas se hvalilo sa ovim istim timom? ^-^
I sa njihovom igrom su tamo, oni su otisli i oni su zasluzni za sve uspehe a isto tako i za poraze. Nemam razloga da ih mnogo krivim jer verujem da su zeleli sve najbolje i u toj zelji sagoreli.
Do pobede nad Nemackom pozdrav! >:({
Do pobede nad Nemackom pozdrav! >:({
ma kakva pobeda ako su australiji dali 4 nama ce dati 8 komada !
Hehehehe
Zbog ovakvih komentara bih najvise voleo da pobede Nemacku! To je isto kao kad navijas za jedan klub i on odigra lose i onda krenes da ih pljujes, e od toga nikad pravi navijac, za to je potrebna neka ljubav!
Orlovi ili manekeni?
Svi se izgleda cuvali za Nemce... Gana je sitna riba... e pa vidi sad
I jos nesto, da li ti svi orlovi znaju gde im je maticna zemlja posto u njoj nikada nisu igrali fudbal, a i ovi sto jesu... hm... gde li im je srce
pa i ja bi volio da pobede i u finalu a ne samo svabe ali jedno su zelje drugo je realnost
orlovi se vracaju kuci ,to je zalosno ali istinito,Nemce da pobedimo tesko mozda nereseno ,a moze da se desi da pobedimo i Nemacku i Australiju i da ne odemo dalje ... ^-^ {"{":
Zelim da pobede, ali vracaju se kuci vrlo brzo.....
Bolje da su mene stavili u prvi tim... :lol: :lol: :lol:
http://i49.tinypic.com/9unki8.jpg
Nije sve propalo,trebalo bi da isprobaju ragbi,bolje im leži.
Ma kakav ragbi!! tako ocajnu igru jos nisam video a znao sam da ce se to desiti kad god izgledaju odlicno oni zeznu! prvo u mesto Zigica trebao je da bude Mrdja i kad smo u drugom napadali pre penala pao bi gol.Kuzmanovic je ucinio ono sto ne sme da se uradi ni u ligaskim utakmicama a kamoli na SP... ruka je isla ka lopti ne lopta ka ruci,cist PENAL! da se to nije desilo nasi su dobro krenuli jos bi napadali i pao bi gol verovatno...
@smedic to sto ti pricas je ok ja veoma volim Srbiju i uvek cu navijati za nju,ali da smatras ovo pljuvanjem nije ok samo pricamo o tome kako su jadno igrali!
Izgubili - izgubili. I šta sad? Zna se da skoro svi naši timovi prvu utakmicu izgube jer im euforija udari glavu, ali onda kad se malo olade, drugu utakmicu dobiju.
Slažem se da će protiv Nemaca biti izuzetno teško, ali isto tako smatram da nije sramota izgubiti od Nemaca.
Mene samo nerviraju komentari tipa "nismo imali sreće" i "sudija je bio protiv nas" koji se večito vrte posle SVAKE izgubljene utakmice! Zašto je tako teško reći: "protivnik je igrao bolje i svaka mu čast" ? Budimo ljudi!
Kuzmanovic je napravio glupost (veliku).Nasi su se stisnuli i usrali,cekali da udju sa loptom u gol.Navijacu za nase i kad budu gubili sa 8-0 i to je za ljude :'({.Nemci su napadali i u 46-om minutu i u 91-om.Tako se dobijaju utakmice,borbom.Verujem da ce nasi protiv nemaca tako igrati jer nemamo vise sta da izgubimo.Jedva cekam petak... ;D}
KishRobert
14-06-10, 21:33
al' je ovo i derpe,al' mi ide na ganglije....
http://vukajlija.com/posteri/prosta-matematika-12199.jpg?1276449487
Daj Bože da prođemo dalje!!! Ali ako su se možda potukli ili posvađali u svlačionici (kao obično).švabe će nam natrpati mrežu.
neka ostave vidica i ivanovica pozadi i lazovic napred i onda bi i imali eke sanse . Ostali samo smetaju
Hm,o;igledno trebali bi da batalimo sistem 4-4-2 , a od "novih" igrača mrđa. tošić, lazović...žigić i pantelić da odmore malo,,,,i da počnu da grizu od početka utakmice....mada protiv nemačke se retko ko(čitati:niko) ne vadi....
Lala iz Banata
16-06-10, 11:43
Protiv Svaba i da igraju u formaciji 10-0-0 ima da nas napune... Svabe su dosad od svih reprezentacija ostavili najjaci utisak.
Pa lako je njima kad su igrali sa slabim protivnicima....................
Da ih vidim kad udare na nas (nebeske), tesko njima
tako je tečo,mi smo im noćna mora samo ako hoće da priznaju
al' je ovo i derpe,al' mi ide na ganglije....
http://vukajlija.com/posteri/prosta-matematika-12199.jpg?1276449487
Stvarno je kretenčina nevidjena,zezno je i Milojka Pantića.
Ma kakav MUTE! Treba jedan veliki muvopič pa raspizditi po celom stadionu! Jbt život, kakve oni imaju zunzare tamo! :lol:
Sumadinac-Gruzanin
16-06-10, 22:01
Sportske komentatore treba ukinuti ,samo mlate .Cak iako ne mlate u pocetku , kad se pojave , kasnije lupaju ko prazan дреш
http://www.youtube.com/watch?v=zKGQKk9bFzQ&feature=related
Šta li će izmisliti sada za naše? :lol:
U koliko sati sutra igraju naši ^-^
U 13.30.
Jako nezgodan termin.
Bolje da mi popodne malo odmorimo pa kada se probudimo a čeka nas iznenađenje
Sta mislite o daljem ishodu utakmice:Poluvreme 1-0 za nas i igrac vise...Hoce li nasi znati to da iskoriste?
Problem je samo što nemci imaju 10 igrača a ne mi :lol: :lol: :lol:
znaci i oni bolje igraju sa igracem manje :lol:
i dobismo nemce ::svaka cast:: >:D >:({
dobro je kako je moglo biti ... a antic je ponovo napravio gresku , umesto da izvede Zigica i uvede Lazovica on izvede jovanovica....
Na ovaj rezultat se ne bih kladio u tri zivota, moram da priznam MOMCI SVAKA CAST................
A ono igranje rukom ::sramota::
Izgubili - izgubili. I šta sad? Zna se da skoro svi naši timovi prvu utakmicu izgube jer im euforija udari glavu, ali onda kad se malo olade, drugu utakmicu dobiju.
I da čujem? Ko je bio u pravu? :D
Kolko ce ono komada dobiti nasi:lol: :lol: >:({ >:({ >:({ Ma samo nek smo dobili svabe!!!
Zahvaljujuci sudiji i nasim balerinama. Padaju ko popaljena zena.
Sto sudiji?Bio je objektivan,mozda nije morao nasima dati toliko kartona >:({
Sumadinac-Gruzanin
18-06-10, 15:35
Pobedie nasi svabe konacno >:({ >:({ >:({ >:({ >:({
RASA02 nije morao ni njima dati 1 do 2 kartona al isto tako i Ivanovicu sve ok sudjenje predobro bas mi se dopada kako sudili... Vidic nemoguce krajnje glup potez na SP neverovatno al ok izvuko ga Stojkovic ... idemo dalje >:({
Ma neka je samo nasima krenulo,ja se sada nadam najboljem,dobar je to tim sa Anticem na celu >:({ >:({ >:({
Da te cujem proroku:sta ce nasi uraditi sa australijom :lol: >:({
Da vidimo postove od pre par dana ko je sta pisao? ^-^
:veseljak:: :veseljak:: :veseljak::
Pa, sudeći po ranijim iskustvima 80 posto su šanse da će protiv Australije da roknu... Nemojte potcenjivati ovaj naš mentalitet. Jebe nas euforija u tri lepe! Treba igračima zabraniti svako slavlje. Ne smeju ni da pomisle kako su sad oni ispali neki heroji! Bože sačuvaj!
Vidi ti ove nase komsije...jos malo pa 6 bodova...
Zoran Kostović
18-06-10, 17:18
U svakom slučaju utakmica za šlog...Jedva sam pretekao uz pomoć tri piva.
dobro je tri boda, ali da se onako nabiju i da ne smeju da krenu u napad ::lose::
da smo mi onako napadali Nemci bi nama nabili bar 5 komada
Zigic ne ume da sutne loptu, nije imao 3 dodavanja kako valja nogom
Utakmica za infarkt,sreća pobedismo.Svaka čast.
Jeste li vi čuli onog debila od komentatora!
"mladi Nojer je dobio šansu umesto povredjenog Enkea"
a Enke umro pre 2 godine.
Strašno!!!
komšo naši uskoro dolaze kući
Svaka cast orlovima, nisu igrali lose, da Klose nije dobio crveni 99% bi smo izgubili, Stojkovicu svaka cast, ja nisam smeo da gledam izvodjenje penala... A Jovanovic, o coveku samo reci hvale!!!
Kao što sam rekao-nema spavanja za Nemce,sad kada ih još dočekaju Indijanci.Nemci imaju manje kondicije nego što smo na njih navikli.To u stvari nisu nemci.Mi smo pobedili EU i jedan deo Amerike.Sudija se zaj...,trebao je nama isključiti igrača jer onda bolje igramo(istorija je pokazala) ali dobro je i ovako.Da im čovek i penal pa da krenemo od nule,nisu iskoristili a mi nismo zlatna ribica da ispunjavamo 3 želje.Momci su posle 4 decenije tukli Nemce i to pod zastavom SRBIJE.Sa Antićem u finale.Ovo je tek zagrevanje :lol: :lol: :lol:
pobeda i tri boda to o.k. ::svaka cast:: al igra nije baš za pamćenje... no videćemo protiv Australije....
Ima li reprize? Celi dan sam žnjeo ječam pa ne vide kako smo pobedili. Al zato kad stiže dojava na mob. o pobedi bilo je >:({
Čestitke našim fudbalerima na pobedi, svaka čast. ::svaka cast::
Ali ono što zabrinjava jeste da igramo rukomet u šesnaestercu ":":{ to mora da se ispravi pod hitno
Videćemo danas Ganu i Australiju, biće mnogo toga jasnije posle ove utakmice
20-06-10, 12:11
Nije to slucajno druze vidis da su pruzali podrsku rukometasima da se kvalifikuju i oni na SP. ::svaka cast::
Ala će mi ovo nedostajati kad se završi SP... :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=lMxEycuSn0o&feature=related
Jel' bi mogao neko da mi objasni sad nakon meča Francuska - Južna Afrika gde su bili francuzi?? ^-^ Ja na terenu video samo crnce. :lol:
francuska i južna afrika ispali ....
22-06-10, 18:56
Ima li reprize? Celi dan sam žnjeo ječam pa ne vide kako smo pobedili. Al zato kad stiže dojava na mob. o pobedi bilo je >:({
jedan predlog kako bi bilo i sutra navece da idesa u zetvu mozda je to talicno za nase reprezentativce pa za reprizu nekako ce mo se snaci samo da pobjede australiju. Malo sale
I, jel ste spremni za večeras? Hoćeli živci izdržati utakmicu? >:({ >:({ >:({
Valjda će. ;D} ;D} ;D} >:({
JOOOOOOJ treba ih zaorati! Ma zarigolovati, bre!
Kakav sistem napada: svi se nabiju skroz napred, a onda vrate loptu skoro do našeg golmana! A na mesto Žigića bolje da su stavili rupu! Više bi koristi imali!
Koja debilana!! ":":{
Ko je ono rekao do finala hehehehe
ja ovo nemogu da gledam {"{":!!!!!!!!!!!!!!
http://i46.tinypic.com/spj51j.jpg
jedino ovakav teren moze da nam pomogne
EVO GA,dal ce biti kasno ^-^
Pa, sudeći po ranijim iskustvima 80 posto su šanse da će protiv Australije da roknu... Nemojte potcenjivati ovaj naš mentalitet. Jebe nas euforija u tri lepe! Treba igračima zabraniti svako slavlje. Ne smeju ni da pomisle kako su sad oni ispali neki heroji! Bože sačuvaj!
zaj...o sam se samo 20%...
Kenguri su bili prejaki za orlove ::svaka cast:: ::svaka cast::
http://www.youtube.com/watch?v=3h7AqRdKQLA&feature=player_embedded#!
Bruka sta vise reci ., javno pozivam sve clanove nase fudbalske reprezentacije da ovom napacenom seljaku koga su i sada razocarali da nam donekle olaksaju ovo leto KUPITE NAM PROTIVGRADNE RAKETE !!!!
Boli njih kita (ime mobilnog telefona,a ne neka psovka) za rakete.
Bolje da otkupe psenicu po 15 din
Bolje da ostanu tamo u africi i da se zaposle u nekom rudniku.
... Ili da ih pojedu ljudožderi! :lol:
Treba sve njih malo u brazdu,pa da vidite kako bi posle igrali
Bolje da ciste kanale za odvodnjavanje.
zali Boze moje oci sto ih mucim da gledaju onakve stvari i da se zrace pored televizora ::sramota::
Nasima je samo srece falilo da pobede u ovoj utakmici minimalno +3 bili su mnogo bolji veci deo utakmice,pa i sudija da je bio realniji u nekoliko situacija nebi se ovako zavrsilo :<<> {"{":
Sada kada smo zavrsili sa svetskim prvenstvom ajmo ljudi da se angazujemo za nase bolje sutra,dajte vise ucesca u ovoj nasoj borbi za bolji zivot DAJTE UCESCE U AKCIJI KOJA JE POCELA DA SE VODI OVDE NA NASEM FORUMU,NEMOJTE BITI APATICNI,AJMO U PROTESTNU VOZNJU PA AKO TO NE URODI PLODOM AJMO U BLOKADUUUUUUUUUUU!!!
jeste a i ona australija se bas protiv nas naku*cila da osvaja bodove kad su culi da vode Nemci, nisu mogli lepo da se predaju ko ljudi i da nas puste
Bar da je sudija iskljucio nekokg naseg igraca bolje bi igrali.
ma i on je u talu sa Australijom, nije hteo namerno
Toliko promašenih šansi teško je poverovati... ":":{ ":":{
Ipak napredujemo u odnosu na prošlo prvenstvo, eto uzeli smo sad 3 boda.... pobedili prvu ekipu u grupi, a izgubili od direktnih protivnika za drugo mesto ::sramota::
Eh! Sreća i sudija... Ma kakvi bre! Igra im je bila nikakva! Plan za napad im se sastojao u smaranju Australijanaca! Žigić kao crna rupa: guta lopte a ništa pametno ne uradi s njima!
Suvise je visok Zigic da mu zivci iz glave ne dosezu do noge. Ko Bermudski trougao sto dode do njega se izgubi.
Nasima je samo srece falilo da pobede u ovoj utakmici minimalno +3 bili su mnogo bolji veci deo utakmice,pa i sudija da je bio realniji u nekoliko situacija nebi se ovako zavrsilo
Sada kada smo zavrsili sa svetskim prvenstvom ajmo ljudi da se angazujemo za nase bolje sutra,dajte vise ucesca u ovoj nasoj borbi za bolji zivot DAJTE UCESCE U AKCIJI KOJA JE POCELA DA SE VODI OVDE NA NASEM FORUMU,NEMOJTE BITI APATICNI,AJMO U PROTESTNU VOZNJU PA AKO TO NE URODI PLODOM AJMO U BLOKADUUUUUUUUUUU!!!
Morao sam ponoviti ovaj post posto je ocigledno da ga je slabo ko procitao zato sto je ostao na prethodnoj strani!Manite se vise sporednih stvari,dignite glave i razmisljajte o buducnosti.Ako ostane kao do sada sto je bilo GOTOVI SMO SVI!Mislite o tome!
Pre utakmice smo imali sve u svojim rukama....euforijo ko te izmisli {"{":
Pre utakmice smo imali sve u svojim rukama....euforijo ko te izmisli {"{":
Ne znam ko ju je izmislio, ali mi smo patentirali način na koji je koristimo da bismo s*ebali sami sebe.
Vala baš, i patentirali, i apsolvirali, i doktorirali. Jutros smo već bili u polufinalu , a sad pakovanje kofera. A drugo mesto zauzela ekipa koja pri izvođenju auta signalizira ofsajd. :lol:...ipak smo se mi specijalizirali za kvalifikacije
Eh, ali oni barem znaju da daju gol sa 30 metara kroz buljuk naših. A ovi naši jedva daju gol kad su sami samciti. I koji đavo su večito vraćali loptu skroz do golmana?! Neverovatni su bili, i svaka im čast kako nas nisu Australijanci nakantali sa 6:1!
A komentator je bio sila! Barem 3x nam je objasnio zašto svaka strana tera zadnju liniju odbrane više ka sredini! :lol:
bili smo bolji ,ali mi nemamo igru.cim predjemo centar mi ne znamo sta da radimo sa loptom.neuigranost!
Post je spojen: 1277328266________________________________________ _________
bili smo bolji ,ali mi nemamo igru.cim predjemo centar mi ne znamo sta da radimo sa loptom.neuigranost!
Ma dajte dezurni pljuvaci malo objektivnosti,nasi su igrali u vecem delu utakmice odlicno ali ih malo srece nije htelo ,nemojte sve tako negativno o nasim momcima :<<>
ZAR VAS NEINTERESUJE VASA BUDUCNOST,DAJTE UCESCE U NASOJ ZAJEDNiCKOJ AKCIJI!!!!!!
Drugo mesto u grupi zauzela je reprezentacija koja nije dala nijedan gol iz igre ( oba je dala iz penala ) ^-^
Ma kriv je avon sto ih je odneo tamo. Trebo je da zaluta i bilo bi manje sramote.
Uvek su nam krivi loša sreća i sudija, a nikad bandoglavost dotičnih igrača... Ja sam ih branio dok sam verovao da ima vajde od njih. A sad ističem samo ono što je istina. Hebeš ti takvu igru gde misliš da ćeš smaranjem protivnika da dođeš do gola. Ako nisam u pravu, neka mi se dokaže suprotno. A iznošenje istine nije pljuvanje.
Ma daj kolega,hoces reci da nisu dobro igrali i borili se?
Ne razumem šta je to tako dobro u tome da se svi probiju napred, pa vrate loptu na sam kraj SVOJE polovine terena, i onda hajde jovo nanovo. Pa ceo meč se sastojao samo iz toga. A Žigića treba umlatiti kao vola u kupusu, toliko je čovek loše igrao. Ovi jedva uspeju da sklepaju neki nazovi napad, dodaju njemu a on prdne u čabar. Ne. Ne smatram da su igrali dovoljno dobro. Ni jedan jedini solidan napad nisam video, sve je išlo po sistemu šutnem-pa-šta-mi-Bog-da.
Onaj drugi gol smo dobili jer je jedan naš kreten skočio u stranu da mu ne daj Bože lopta ne razvali familiju! Baš se videlo na snimku kako se uplašio! A mogao je da blokira loptu!
I da ne nastavim...
A Panteliću svaka čast! Da su stavili još jednu smešnu karikaturu u Blic danas, dao bi i tri gola. :)
Kasno su ga dali u igru.
Svaka cast momcima, nisu se obukali a nisu ni izneverili!!!
E sada sudijske odlluke IGRANJE RUKOM AUSTRALIJE
I SRECAAAAAAAAAAAAAA koju nikad nemamo....
Pevaj Srbijo zemljo junaka
Pevaj Srbijo zemljo bitaka
Pevaj Srbijo silnije jace
Pevaj Srbijo kad ti se place!
Zivela Srbija!!!
ja sam uz nase i kad gube i kad tuku. >:({ ;D} Jbg. lopta je okugla nikad ne znas gde moze da se otkotrlja
Bar se vise necemo nervirati...
Lala iz Banata
24-06-10, 11:47
Da zakljucimo sa pesmom. >:({
http://www.youtube.com/watch?v=tA1JU_kysC0
Da zakljucimo sa pesmom. >:({
http://www.youtube.com/watch?v=tA1JU_kysC0
Pa moze se reci...... {"{":
Da da lako cemo mi sa Australijom,...napusili se orlovi kengurima samo tako
http://www.pressonline.rs/sr/jar2010/Srbija/story/122989/(Video)+Srpski+igra%C4%8Di+se+opu%C5%A1tali+uz+pi% C4%87e+i+cigarete.html
A mi se nervirali.......... :D
Poznato je da su profesionalni sportisti uglavnom pusaci, a Lukovic popio pivo jer zbog crvenog kartona nije mogao da igra sa Nemcima. Nista strasno i onu su ljudi pa piju i puse...
Orlovi su ipak dobri - letaci
vracaju se brze nego sto su otisli....
Lala iz Banata
24-06-10, 18:42
A i 'Talijani pukli.
E za njih mi je obaska drago.
"orlovi rano lete" ali kuci :lol:
Em smo pobedili Nemacku, em Italija ispala stvari i nisu toliko lose ::namigivanje::
komšo naši uskoro dolaze kući
Da vidimo postove od pre par dana ko je sta pisao? ^-^
:veseljak:: :veseljak:: :veseljak::
ajmo sad da se veselimo hihihi
Na šta BI TREBALO da liči Svetsko Prvenstvo... Iliti Kulturkampf:
http://www.youtube.com/watch?v=-_DinB7nSF4&NR=1
Boban Pozega
25-06-10, 23:39
Izgleda da ja neznam ama bas nista o fudbalu ! A znam ! Od dobre igre nije bilo skoro nista jer se dobra igra u fudbalu krunise golovima i na kraju pobedom , a ne nosevima oborenim do zemlje , jos kad sam cuo da smo tek druga reprezentcija koju je Australija pobedila na svetskim prvenstvima u svojoj istoriji - prva je neka Africka reprezentacija- hteo sam da puknem ! Nema uspeha ni u cemu u zivotu ako nema srca , igrali su bez srca i po sistemu lako cemo to je onaj turski gen sto cuci u nama kamo srece da su nas porobili Austrougari a ne turci imali bi pobednicki mentalitet a ne mentalitet lelemuda !
Izgleda da ja neznam ama bas nista o fudbalu ! A znam ! Od dobre igre nije bilo skoro nista jer se dobra igra u fudbalu krunise golovima i na kraju pobedom , a ne nosevima oborenim do zemlje , jos kad sam cuo da smo tek druga reprezentcija koju je Australija pobedila na svetskim prvenstvima u svojoj istoriji - prva je neka Africka reprezentacija- hteo sam da puknem ! Nema uspeha ni u cemu u zivotu ako nema srca , igrali su bez srca i po sistemu lako cemo to je onaj turski gen sto cuci u nama kamo srece da su nas porobili Austrougari a ne turci imali bi pobednicki mentalitet a ne mentalitet lelemuda !
::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: :D :D :D >:({ >:({ >:({
Samo što će sad teška artiljerija da opizdi po tebi...
Boban Pozega
27-06-10, 00:36
Neka, ja se ne bojim da kazem sta mislim , Nemacki mentalitet je zakon ! ' Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti -Alan Ford '
Neznam dali je ovo slucajnost ali oba tima iz nase grupe prodjose dalje :D
šta bi tek mi uradili englezima kad su ih švabe tako ubile :lol: :lol:
a pa , mi smo kalkulisali da izbegnemo engleze i to vrlo uspešno, a onda smo kalkulisali da izbegnemo i amere, i u tome smo uspeli
i na kraju smo iskalkulisali da nemamo racuna da se zajebavamo sa kojekakvim reprezentacijama na svetskom prvenstvu i dosli smo kuci u velikom stilu 8)
A jel gledate ove sudije-degenerike na meču ARG-MEX? ^-^ Koji debili!
Nisu oni debili oni kroje Argentinu i Brazil za finale po naredjenju fife jer onda bude vise gledalaca i mnooogo skuplje reklame ::novac:: :<<> sve je u ovom svetu kao i kod nas u poljoprivredi "izrezirano" ":":{
Post je spojen: 1277667038________________________________________ _________
jeli Attila, ti nesto ne voles ove nase proteste ^-^ ne ukljucujes se u diskusije ^-^
danas sjajne utakmice, puno lepih golova, suđenje katastrofa
Katastrofalno sudjenje, ne mogu da verujem da nije video onaj gol koji su dali Englezi, i onaj ofsajd Argentine... To je nedopustivo... Pa i ja kada sam sudio onakve greške nisam pravio :lol: :lol: :lol:
Evo i mene da i ovu temu upropastimo :lol: :lol: :lol:
gaze sve pred sobom-uporni do kraja :D ::svaka cast::
...al' ce ce izgubiti jaja...
Attila gleda utakmice zbog vuvuzela, kad ih čuje sav se ozari, i odmah zamišlja koko ih duva... :lol: :lol: :lol:
Attila gleda utakmice zbog vuvuzela, kad ih čuje sav se ozari, i odmah zamišlja koko ih duva... :lol: :lol: :lol:
Poduvaš mi ti auspuh od Ferdže! :D
A s obzirom da su ove sudije nauku pokupile od tebe, ništa me ne čudi! Goreg sudiju Srbija nije videla... I kao batalio si sam od sebe! Ma da! Najurili te sa sve vilama i motikama! :lol:
Batalio jesam, ali sam zbog ovih vila i motika uzeo odštete 90 000 din... :lol: :lol: :lol: A sudije su moja škola 100% ::namigivanje::
Boban Pozega
28-06-10, 01:49
Nemacka - Engleska 4:1 i ? I naravno Nemci !
Brazil bez polufinala, Nizozemska favorit za naslov
Ma tipujem na Nemce, ako oni ne onda Srebrni (Argentina) će biti prvi
Ali šta se sve izdešavalo na SP dosad! Svi ovi veliki dobili preko p****! ^-^
Videćemo samo polako,bitnije mi je da mogu da nakrpim nekog preko pp,ima i nevaljalih članova
>:({
Videćemo samo polako,bitnije mi je da mogu da nakrpim nekog preko pp,ima i nevaljalih članova
>:({
Ti to o meni? ::namigivanje::
Ma ne,trebalo bi da znaš zbog koga je jedna tema lepo sada pod katancem.E njega sam lepo na pp poslao u 3 l.p.m
Ma ne,trebalo bi da znaš zbog koga je jedna tema lepo sada pod katancem.E njega sam lepo na pp poslao u 3 l.p.m
Ehhh, a ja se taman izmirio s njim... :lol:
Nemoj, bate Kengure! Kriv sam koliko i on...
:lol: dobar štos :lol: :lol:
jbt morate bas na svakoj temi da lupate gluposti i da se zezate :lol: vidim da ste ok likovi i dobri ljudi ali kad ste u jednoj ekipi pa u istoj temi ,od te teme ce se videti samo katanac :P hahha
Čovek je u pravu! ::namigivanje:: Ajde Kengure! Pravi se da navijamo! Ili tako nešto! :lol:
Ali KAKO je Brazil mogao TAKO da popu*i!!! ^-^
Pa slažemo se kao naš tim na ovom svetskom, dobri likovi sa lošom igrom (mi ovde uvek stavimo temu u off) kao što naši staviše svetsko u off :lol: 8)
>:({ >:({
Jašta! Samo nam fali kolega sudija Malinarac... ovaj... Dukanac! Ali bi tada bilo fešte! :lol:
Nego je li neko pratio utakmicu Brazila?? Ja totalno zaboravio na vreme pa nisam gledao... {"{":
Šta je presudilo da izgube? Umalo me šlog nije strefio kad sam čuo!!
Brazil puko iz istih razloga kao i ovi naši.Nesloga igrača,potom jak napad protivnika i pade Kralj. {"{":
U ovakvim trenucima mi je drago što se ne bavim kladionicom... Ala bi na ove bizgove pukao paraaaaaa! ::lose::
E i to, prekide se neka tradicija kvaliteta. Naravno ne mogu biti večno prvi,tako i treba da bude.
Treba dati šanse i drugima neka se i oni raduju ;D}
Ko pobedi blago meni.
Ili idu Švabe ili Srebrni, a još igraju i meč pre finala.Neko od njih je prvak :-*
Samo da ne prođu svi kao Mađarska... Od kad su ih Nemci onomad pre Velikog Potopa porazili, ne mogu doći k sebi što se fudbala tiče...
neverovatna utakmica URUGVAJ-GANA pobeda urugvaja u penalima ...
neverovatna utakmica URUGVAJ-GANA pobeda urugvaja u penalima ...
E neka vala! Neka im sad vuvuzele sviraju posmrtni marš, da im hebem tu afričku "kulturu"! ::lose::
Post je spojen: субота, 03. јул 2010. 09:11:50 MST_______________________________________________ __
I naravno... NEMAČKA! :lol:
Samo mi možemo da se pohvalimo da smo ih pobedili. ::namigivanje:: Zato nam svi ostali hebu mater, jerbo smo ih tako razgoropadili da otad sve redom pobeđuju 4:0! :lol: :lol: :lol:
sjajni Nemci, 4-0 protiv Argentine ::svaka cast::
tako se igra fudbal - nemci su zakon, igraju ljudi od prvog do zadnjeg zvizduka, gaze, krse, lome sve pred sobom, ko da su igrali protiv drugoligasa a ne protiv argentine