Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

pa dinkić reče da smo izašli iz krizeDukanac je napisao(la):Nece valjda PDV na 22%?? To je strasno..... Cista propast!!!!![]()
![]()
![]()

Lose cemo proci, sa ovim sto nas vode u Evropu

Milan Jozanov, direktor Industrije mesa Matijević, kaže za Danas da su u toku sniženja gotovo svih artikala u njihovim prodajnim objektima.
- Svinjsko meso jeftinije je za oko deset odsto, dok su cene junetine nepromenjene, a organizujemo nedeljne akcije sniženja mesnih prerađevina za 10 do 20 odsto. Na taj način pokušavamo da zadržimo potrošače i obezbedimo stabilan obim prometa. Takav potez bio je neophodan jer i pored smanjenja kupovne moći potrošača troškovi poslovanja ne beleže pad. Na drugoj strani, prihod mora da pokrije troškove proizvodnje, ali i zarade za oko 1.300 zaposlenih - ističe Jozanov.
de mogu da trpaju soju i ko zna kakvo ... što nisu smanjili cenu buta bez kostiju ili slično?

Ovako mi je jedan majstor jednom rekao...Kurkela je napisao(la):Lose cemo proci, sa ovim sto nas vode u Evropu.![]()
![]()
![]()
A citao sam na ovom forumu negde u nekoj teme da se u EU sada donosi zakon o smanjenju stetnih gasova koja stetno uticu na atmosferu tako sto ce svetla biti ugasena neki deo dana ,a kod nas taj zakon tek donet....tako da ja mislim da mi necemo jos brzo u EU...Ako obecaju da ce nam smanjiti cene goriva,pdv,povecati cenu otkpnina (psenice,voca,povrca,kukuruza,itd) onda mozda ali ovako NE

Ova rečenica u ovom citatu deluje malo nelogično, ali kad su direktori govorili logične stvari....jhona DERU je napisao(la):Milan Jozanov, direktor Industrije mesa Matijević, kaže za Danas da su u toku sniženja gotovo svih artikala u njihovim prodajnim objektima.
- Svinjsko meso jeftinije je za oko deset odsto, dok su cene junetine nepromenjene, a organizujemo nedeljne akcije sniženja mesnih prerađevina za 10 do 20 odsto. Na taj način pokušavamo da zadržimo potrošače i obezbedimo stabilan obim prometa. Takav potez bio je neophodan jer i pored smanjenja kupovne moći potrošača troškovi poslovanja ne beleže pad. Na drugoj strani, prihod mora da pokrije troškove proizvodnje, ali i zarade za oko 1.300 zaposlenih - ističe Jozanov.
A smanjili su cene salami , viršli i paštetade mogu da trpaju soju i ko zna kakvo ... što nisu smanjili cenu buta bez kostiju ili slično?