View Full Version : panonstib
Svima na forumu zelim srecnu i uspesnu 2010. godinu
A sada da se predstavim.Zovem se Bojan, iz Novog Sada sam po zanimanju diplomirani inzenjer poljoprivredne mehanizacije.Bavim se servisiranjem .....(ovo je vec reklama) i imam prodavnicu ...... (i ovo).
Posedujem i 18 hektara zemlje, ali sam pre dosta godina zbog imovinsko pravnih odnosa da rasprodam svu mehanizaciju i zemlju izdam u zakup.Za sada toliko.
Hvala na pozdtavima i dobrodoslici!
OhOhO Pozdrav gosn. Profesore.
Vidim paorpaor da si primetio da sam se prijavio pozdrav!
Leko hvala na dobrodoslici.
Primetio sam jos pre neki dan,ali imate malo poruka,mislim slabo ste aktivni. Dajte koji komentar pa da se i nesto pametno procita.
dobro dosao inzinjer >:({
Panonstib čestitam ti 1000-ti post
Panonstib čestitam ti 1000-ti post
Cika Bora je sampion
I ja se pridruzujem cestitkama, na vec 1002...
Omladinac dobar si 1000 % cestitam
Vidi stvarno!Gospodo dobro ste vi ovo izdržali da ja za nešto više od godinu dana nalupam 1000 postova.
Hvala na čestitkama i nadam se da će ih biti još!!! >:({
Samo ako budes radio trecu smenu ko u Japanu>:({
Ajd da ti i ja čestitam jubilej i da traš tastaturu na servis.... 1000rč.... Da ne ispadne da se hvalim ali nešto ti je niska turaža kad ti treba skoro godinu dana za 1000.... ima članova koji za 2 godine nalupaše 3puta toliko...
Moram onda nabaviti onakvu sijalicu pa da krenem u treću smenu!
Pisao bih i ja, ali nemam ideje šta da pišem pa je i ovo zavidan broj postova.
Poštovanom gospodinu PanonStibu sve naj povodom jubileja ali ne bilo kojeg jer to su postovi koji vrede mnogo više 5:1 u odnosu na neke koji samo pišu da bi pisali i misle da time postižu nešto-što više postova bolji su ali da je nama bar još koji ovakav kolega dokle bi dogurali to bi videli, a netreba njemu lampa izgleda da nam je prezdravio čim sam video jednu od slika sa peto1 i još ? pa savijen moraće nam malo pojasniti dešavanja i utiske sa sajma ja koliko sam video on sunca taj dan nije video izgleda da je bio okupiran ?. Pozdrav Prijatelju da ti sastaviš nama još još Godina Sto kako kaže ona pesma.
Pridruzujem se cestitkama hiljaditog posta , i slazemse da sa njegovim misljenjem o hvalitetu vasih postova.
Gospodine Bojane hvalavam sto ste toliko vremena i postova proveli sa nama i vase znanje delili sa nama , i zelim vam jos 10 000 postova da napisete sa nama
Gospodine Bojane hoće li biti nekog slavlja povodom ovog vašeg malog jubileja?
Gospodine Bojane hoće li biti nekog slavlja povodom ovog vašeg malog jubileja?
Pa valjda mi njemu treba nesto da priredimo
Moguće i da bude samo da ga Generacija ne organizuje!Ako on bude organizovao onda sam propao, kao prošle godine!
Gospodine Rale 83 oskudacija je kako bi rekli u onom filmu, lakše je da ja častim!
KishRobert
20-05-11, 22:30
Hoce li biti i Atilla m. pozvan na zurku?
Nemozes ga pozvati on ti je u inventaru. Kao potroni materijal.
futurefarming
20-05-11, 23:02
Sve čestitke panonstib, još mnogo postova da podelite sa našom bandom na forumu. Lkl{{
P.S. Ne žurite u treću smenu, kad postomer podivlja ispadaju tasteri sa tastature.
Hvala gospodo, ali nemojte me toliko hvaliti mogu još da se uobrazim da nešto i znam pa će biti loše za ovu moju tastaturu!
Čestitam i da nam napišete još mnogo puta po toliko postova;D}