radekupinik
Član
ma ja bih malo politicki,nadam se dacete me razumeti trenutno ne zivim od poljoprivrede ali cu se vratiti 2010 na selo ljudi nema nam spasa ako sami ne osnujemo sindikat poljoprivrede ili neku paorsku stranku ali da neprimimo politicare nago da paori vode stranku da se udruzimo i branimo od najezde tajkuna.zasto neprobati verujem da bi svi zeleli da se na trzistu poljoprivrede srede odnosi,da zajedno blokiramo puteve sirom Vojvodine da proteramo nepostene nakupce i ostale trgovce da imamo svoje advokate itd.zasto je zapadna poljoprivreda profitnija nego nase
pa zbog sindikata prosipaj mleko svi prosipaju pali zito pa pali dok neisteramo na cistac.danas sam putovao tu od Novog Sada ka zr jabuke 16 din skoro u B.Crkvi tone jabuka neobrane jer su dzabe pa dokle jabuke,mleko ,psenica,meso da budu za dzabe kad cemo se probuditi to zavisi od nas jer vec sutra moze biti kasno
ili mozda
napisite misljene ja nisam stranacki obojen i zelim dobro nama seljacima a znam da to i vi zelite a ne da 
pa zbog sindikata prosipaj mleko svi prosipaju pali zito pa pali dok neisteramo na cistac.danas sam putovao tu od Novog Sada ka zr jabuke 16 din skoro u B.Crkvi tone jabuka neobrane jer su dzabe pa dokle jabuke,mleko ,psenica,meso da budu za dzabe kad cemo se probuditi to zavisi od nas jer vec sutra moze biti kasno
ili mozda
napisite misljene ja nisam stranacki obojen i zelim dobro nama seljacima a znam da to i vi zelite a ne da 

al ne mogu sam jer kad bi se nekako organizovali bilo bi nam sto posto bolje ima nas seljaka